Veřená zakázka

Nákup nízkoemisních vozidel

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Auto-moto, doprava
Auto-moto, doprava ->  Dopravní prostředky
Dopravní prostředky ->  Osobní
Dopravní prostředky ->  Nákladní
CPV kódy:
34110000-1 - Osobní vozidla,
34111100-9 - Kombi,
34136000-9 - Dodávky
Popis:

Předmětem kupní smlouvy se rozumí v části 1 – dodávka 14 ks osobních automobilů s karoserií typu SUV, které budou využívat zaměstnanci sociálních služeb pro kvalitní a efektivní výkon své práce, tak aby byly umožněny operativní přesuny a kontakt s jejich klienty přímo v terénu nebo v jejich domovech, a to i s ohledem na šetrnost k životnímu prostředí.

Předmětem kupní smlouvy se rozumí v části 2 – dodávka 1 ks osobního vozu s karoserií typu combi. Automobil bude primárně sloužil k dopravě pracovníků a potřebného materiálu ke klientům služby v průběhu pracovních dní, a to i s ohledem na šetrnost k životnímu prostředí.

Předmětem kupní smlouvy se pro část 3 rozumí dodávkové automobily minibus s koženými sedadly pro 8 cestujících, a to v počtu 4 ks. Auta budou zejména využita v běžném provozu centra (porady, návštěvy lékaře, pošty, nákupy apod.), pro sociální práci s klienty (jednání na úřadech, zasedání soudu, kontakt s rodinou apod.), ale také v rámci terapeutických a edukativních projektů a jejich specifických potřeb. Vzhledem k vysoké fluktuaci klientů je nezbytná snadná údržba interiéru vozů. S ohledem na velkou vytíženost je nezbytná ekologická šetrnost.

Předmětem kupní smlouvy se pro část 4 rozumí dodávkový automobil minibus, který bude využit pro terénní programy pro děti a mládež a pro terénní formu NZDM při převozu sportovních a dalších pomůcek do lokalit pro každodenní terénní práci s klienty, při pořádání různých sportovních, hudebních apod. akcí, a pro individuální poradenství. S ohledem na velkou vytíženost je nezbytná ekologická šetrnost.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    16.11.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.12.2021