Veřená zakázka

Nákup klavíru Steinway & Sons do koncertního sálu Pražské konzervatoře

Druh zadávacího řízení:
Jednací řízení bez uveřejnění
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
OstatníTechnologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
37311100-2 - Klavíry a pianina
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení zcela nového křídla Steinway & Sons model D - 274 cm, černý lesk, 3 pedály, 480 kg do koncertního sálu v budově Pražské konzervatoře se sídlem na adrese „Na Rejdišti 1, Praha 1.„

Spefikace:
Steinway & Sons model D - 274 cm, černý lesk, 3 pedály, 480 kg
Včetně dodávky nástroje, dopravy a instalace nástroje včetně pojištění dopravy a stěhování, hydraulickou židličku s pravou kůží, obal na nástroj tlustý, umožnění výběru z minimálně 5 nástrojů v Hamburku, dopravu výběrové komise na místo výběru, v 5 leté záruce 5x ladění a 3 x velký servis.

Vzhledem k povaze dodávky zadavatel požaduje umožnění osobního výběru nástroje a jeho vyzkoušení. Umožnění výběru konkrétního kusu klavíru z několika nabízených možností komisí odborníků (3-5 osob ustanovených dle rozhodnutí zadavatele) musí být součástí nabídky.
Součástí předmětu plnění je zajištění odborné dopravy od výrobce do místa plnění veřejné zakázky vč. umístění tj. přemístění z dopravního prostředku do prostoru určeného zadavatelem v místě dodávky a jeho instalace a seřízení (naladění).

Odůvodnění veřejné zakázky:
Koncertní sál Pražské konzervatoře je nejen studijním místem, ale také místem, kde své výkony prezentují žáci školy. Pro tyto účely je potřebné pořízení nového koncertního křídla značky Steinway & Sons, který je dnes jedinou volbou světových koncertních pódií. Cílem pořízení výše uvedeného koncertního křídla je zvýšení umělecké a interpretační úrovně Zadavatele a naplňování kulturních, vzdělávacích a výchovných cílů, k nimž byl Zadavatel zřízen.


Odůvodnění použití jednacího řízení bez uveřejnění a výběru uchazečů
Zadávací řízení je prováděno jako podlimitní veřejná zakázka podle zákona č. zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, za použití jednacího řízení bez uveřejnění. Tento způsob zadání pokládá zadavatel za nejtransparentnější způsob zadání veřejné zakázky a je odůvodněn teritoriální exkluzivitou výrobce klavíru Steinway & Sons Hamburg, který nástroje do České republiky dodává pouze prostřednictvím jediného dodavatele, což umožňuje Zadavateli při zadávacím řízení aplikovat ustanovení § 63 odst. 3 písm. b).
Špičkové koncertní křídlo, které je předmětem veřejné zakázky, určené pro velké koncertní síně, vyžaduje specifický způsob ovládání a úhozu, který je od ostatních klavírů odlišný. Dodavatel zajistí možnost výběru z více kusů nástroje a Zadavatel provede výběr nástroje prostřednictvím svých odborníků.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    12.11.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.11.2019