Veřená zakázka

Nákup klavíru Steinway & Sons do klavírní učebny

Druh zadávacího řízení:
Jednací řízení bez uveřejnění
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
OstatníTechnologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
37311100-2 - Klavíry a pianina
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení zcela nového koncertního křídla Steinway & Sons model A - 188 cm, černý lesk, 3 pedály, 315 kg do klavírní učebny v budově Pražské konzervatoře se sídlem na adrese „Na Rejdišti 1, Praha 1„.

Spefikace:
Steinway & Sons – Model A-188 cm, černý lesk, 3 pedály, 315 kg.
Cena obsahuje: dodávku nástroje, dopravu a instalaci nástroje včetně pojištění dopravy a stěhování, záruku 60 měsíců, hydraulickou židličku s pravou kůží, obal na nástroj, v 5 leté záruce 5x ladění a 3 x velký servis.

Vzhledem k povaze dodávky zadavatel požaduje umožnění vyzkoušení nástroje.
Součástí předmětu plnění je zajištění odborné dopravy od výrobce do místa plnění veřejné zakázky vč. umístění tj. přemístění z dopravního prostředku do prostoru určeného zadavatelem v místě dodávky a jeho instalace a seřízení (naladění).

Plnění Veřejné zakázky bude realizováno ode dne podpisu smlouvy na realizaci Veřejné zakázky, a to dle realizace konkrétního plnění Veřejné zakázky a za podmínek dle smlouvy dle přílohy č. 3 této výzvy, nejdéle však do 08. 01. 2021.

Místem plnění veřejné zakázky je klavírní učebna v sídle Zadavatele, adresa sídla Zadavatele: Na Rejdišti 1/77, 110 00, Praha 1.

Odůvodnění veřejné zakázky:
Pravidelná obnova hudebních nástrojů je pro Pražskou konzervatoř stěžejní z hlediska udržení a zajištění kvalitních podmínek pro vzdělávání žáků v daných oborech. Klavíry školy jsou již v mnohých ohledech zastaralé, s mechanickými a zvukovými parametry za hranou způsobilosti pro tak významnou a stěžejní českou i evropskou vzdělávací instituci. Pro tyto účely je potřebné pořízení nového koncertního křídla značky Steinway & Sons, který je dnes jedinou volbou světových koncertních pódií i školských institucí. Cílem pořízení výše uvedeného koncertního křídla je zvýšení umělecké a interpretační úrovně žáků Pražské konzervatoře, vzdělávacích a výchovných cílů, k nimž byla zřízena.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.12.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.12.2020