Veřená zakázka

Nákup dopravního automobilu pro JSDH Kutná Hora – Malín a Dopravního automobilu s požárním přívěsem nákladním pro JSDH Kutná Hora - Poličany

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Auto-moto, doprava
Auto-moto, doprava ->  Dopravní prostředky
Dopravní prostředky ->  Nákladní
CPV kódy:
34144210-3 - Hasičská vozidla
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 1 ks nového dopravního automobilu a 1 ks nového dopravního automobilu s požárním přívěsem nákladním pro JSDH.
Předmětem plnění 1. Části veřejné zakázky je pořízení 1 ks nového dopravního automobilu v provedení „Z“ (základním), kategorie podvozku 1 „pro městský provoz“, s celkovou hmotností do 3500 kg (dále jen „DA“). Bližší specifikace požadavků je uvedena v Příloze č. 6 Technické podmínky pro dopravní automobil (JSDH-V2-2022-00229).
Předmětem plnění 1. Části veřejné zakázky je pořízení 1 ks nového dopravního automobilu v provedení „Z“ (základním), kategorie podvozku 1 „pro městský provoz“, s celkovou hmotností do 3500 kg (dále jen „DA“) s požárním přívěsem nákladním kategorie O1. Bližší specifikace požadavků je uvedena v Příloze č. 7 Technické podmínky pro dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním (JSDH-V2-2022-00231).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.05.2022