Veřená zakázka

Nákup 5 ks podvozků nákladních automobilů a nástaveb

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
Auto-moto, doprava
Auto-moto, doprava ->  Dopravní prostředky
Dopravní prostředky ->  Nákladní
Dopravní prostředky ->  Úklidové
CPV kódy:
34134200-7 - Sklápěcí nákladní automobily,
34143000-1 - Vozidla pro zimní údržbu,
34144400-2 - Vozidla silniční údržby
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 3 ks podvozků nákladních automobilů o celkové hmotnosti vozidla 18-21t, vč. nástaveb pro zimní a letní údržbu komunikací – 3 ks ocelových segmentových radlic, 3 ks nástaveb automatického sypače a 3 ks nástaveb zametacího stroje a dále 2 ks podvozků nákladních automobilů o celkové hmotnosti vozidla 30-35t, vč. nástaveb pro zimní a letní údržbu komunikací – 2 ks ocelových segmentových radlic, 2 ks nástaveb automatického sypače a 2 ks nástaveb 3-stranné sklápěcí korby pro přepravu stavebních materiálů.
Sestavy vozidla a nástaveb musí být dodány v plně funkčním stavu, musí odpovídat veškerým předpisům a normám platným pro tuto kategorii strojů vč. jejich schválení pro provoz v ČR.
Zakázka je rozdělena do 2 částí, přičemž dodavatelé mohou podat nabídku na obě části či jen na některou z částí veřejné zakázky. Zadavatel uvádí, že s podáním nabídky na konkrétní část souvisí i splnění příslušné kvalifikace. Hodnocení nabídek proběhne pro každou část samostatně. V případě podání nabídek na obě části veřejné zakázky je účastník povinen podat nabídku na každou z částí veřejné zakázky samostatně. To znamená, že každá nabídka na jednotlivou část veřejné zakázky bude mít samostatnou obálku.
Zadavatel zároveň upozorňuje, že lhůta pro podání nabídek a termín otevírání obálek s nabídkami pro 2.část zakázky je o půl hodiny později (viz Příloha č. 2 - Zadávací podmínky pro 2.část.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    10.04.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    18.05.2017