Veřená zakázka

Nákladní výtah - Mladé Buky 5/6

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42416120-2 - Nákladní výtahy
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce nákladního výtahu na odloučeném pracovišti školy pro praktické vyučování Mladé Buky 5/6.

Stávající výtah, typ GNV 1000 výrobce ERAM, státní podnik, Hradec Králové (zaniklý subjekt) bude nahrazen novým výtahem. Rekonstrukce bude provedena v souladu s předpisy a normami stanovenými pro tuto oblast, zejména s normou ČSN EN 81-20, ČSN EN81-50 a ČSN EN81-80.

Dodávka bude realizována formou výměny původního stroje za nový výtahový stroj, výměny nosných lan a protizávaží, výměny výtahové kabiny, šachetních dveří, ovladačů nástupišť a dveří. Součástí dodávky bude též rekonstrukce elektroinstalace včetně příslušných rozvaděčů, zednické úpravy stávajících prostor včetně vybílení strojovny a výtahové šachty, odborná likvidace demontovaného zařízení a stavební suti. Dodavatel zajistí potřebné zkoušky a revize pro provoz nového výtahu, zadavateli předá dokumentaci nutnou pro provoz nového výtahu, proškolí obsluhu nového výtahu, provede instalaci návodů a bezpečnostních tabulek nutných pro provoz nového výtahu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.04.2020