Veřená zakázka

Multifunkční celoroční sportoviště se zimním kluzištěm Slatinice

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Olomoucký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
37535200-9 - Vybavení hřišť,
42500000-1 - Chlazení a ventilace,
45212221-1 - Stavební úpravy v souvislosti s objekty pro sportovní hřiště
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky je zřízení multifunkčního hřiště s letním i zimním provozem, včetně dodávky technologie a doprovodných provozů a souvisejících stavebních úprav. Tato veřejná zakázka předpokládá plnění v podobě dodávek technologického zařízení (technologie vlnovcového potrubí, strojovny chlazení, provozních kapalin, speciálního umělého povrchu pro letní využití a dalších souvisejících prvků a provozů), a dále v provedení souvisejících montážních a instalačních prací a souvisejících stavebních úprav.

Bližší specifikace dodávek a souvisejících montážních a stavebních prací, které jsou předmětem této veřejné zakázky, je uvedena v Příloze č. 1 – Projektová dokumentace vč. výkazu výměr. Příloha č. 1 Projektová dokumentace včetně výkazu výměr byla zpracována společností PEERS CZ s.r.o., se sídlem Soběšická 1055/75, Husovice, 614 00 Brno, IČ: 26890747. Odpovědný projektant Ing.arch. Elena Sládková, Ing. Arch Pavla Kolaříková, Ing. Zbyněk Jirásek.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    09.05.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.06.2022