Veřená zakázka

MŠ Vítězná - opravy sociálního zázemí zaměstnanců kuchyně

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je oprava sociálního zázemí zaměstnanců kuchyně MŠ Vítězná, a to následujících místností v 1.NP budovy:
1. Umývárna: demontáž stávajícího vybavení – sprchového koutu, umyvadla, odstranění obkladů, podlahy komplet, příčky sprchového koutu, potrubí vzduchotechniky, výměna vstupních dveří (zárubně původní) + osazení nových prosklených dveří do oddělovací příčky, výměna elektroinstalace a světel + nový přívod z rozvaděče na chodbě (v liště) se souvisejícími úpravami rozvaděče, doplnění elektroinstalace a světla v prostoru za oddělovací příčkou, nové podlahy, obklady stěn, výměna vnitřních rozvodů vody, nové umyvadlo a sprchový kout, nové topné těleso a úpravy napojení, nový ventilátor, štukování, výmalba.

2. WC: demontáž stávajícího WC, umyvadla, odstranění obkladů, podlahy komplet, zazdění stávajícího okna, výměna obou dveří (zárubně původní), výměna světel, nové podlahy, obklady stěn, nové WC (kombi), umyvadlo s příslušenstvím, nové topné těleso a úpravy napojení, instalace poličky/skříňky nad WC, štukování, výmalba.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    18.03.2021