Veřená zakázka

MŠ Nejedlého 13 Brno – Lesná – rekonstrukce varny a zázemí – gastrotechnologie

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
OstatníTechnologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
44410000-7 - Výrobky pro koupelny a kuchyně
Popis:

Jedná se o dvoupodlažní samostatně stojící objekt na ulici Nejedlého 261/13 v Brně – Lesné p.č. 122/1, k.ú. Lesná. Objekt mateřské školy má tvar přibližně obdélníku, střední část s učebnami má v části půdorysu dvě nadzemní podlaží, je zastřešen dvěma pultovými střechami ve výškovém rozdílu u hřebene s prosvětlovacím okenním pásem, z obou stran pak přiléhají ke střednímu traktu koncové moduly, přibližně čtvercového půdorysu ukončené plochou střechou. V jednom krajním modulu jsou zázemí a kanceláře školky, v druhém pak kuchyně a její zázemí. Tato část objektu je dvoupodlažní s jedním podzemním a jedním nadzemním podlažím a je předmětem této veřejné zakázky. Hlavní vstup do školky je v části s kancelářemi, učebny pak mají svoje samostatné vstupy do ulice i do zahrady. Stejně tak i objekt kuchyně má svůj samostatný vstup z ulice. Mezi učebnami na jedné straně a umývárnami na straně druhé vede střední chodba zakončená dvoukřídlými dveřmi do provozu kuchyně. V současné době je vybavení školní kuchyně již zastaralé a nedostatečné pro výrobu uvedeného množství jídel. Také dispoziční rozmístění kuchyňské technologie již neodpovídá současným hygienickým předpisům. Rekonstrukcí objektu se získá modernizace provozu a snadnější manipulace při přípravě jídel. Rozmístění technologických zařízení s napojením na jednotlivá média je řešeno v části Zařízení kuchyně – gastro – technologický projekt. V rámci tohoto projektu jsou navržena nová zařízení, neboť fyzické i morální opotřebení stávajících zařízení je značné. Dispozičně a provozně zůstává objekt kuchyně téměř ve stejném duchu, jedinou změnou je zazdění nepoužívaných dveří mezi varnou a chodbou a vybourání průchodu do sousední místnosti 1.4, do skladu černého nádobí.

Účelem rekonstrukce je úprava a modernizace prostor kuchyně a jejího zázemí v mateřské škole tak, aby vyhovovaly hygienickým požadavkům na stravovací služby dle vyhlášky Ministerstva zdravotnictví.

Touto veřejnou zakázkou jsou zadávány dodávky gastrotechnologie. Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky není realizace stavebních prací, které zadavatel zadává souběžně v jiné veřejné zakázce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    05.03.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.03.2024