Veřená zakázka

MR21/2021 - Antigenní testy ze slin

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Zdravotnictví, sociální služby
Zdravotnictví, sociální služby ->  Spotřební materiál, léky
CPV kódy:
33140000-3 - Zdravotnický spotřební materiál
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění nákupu antigenních testů ze slin umožňující identifikaci přítomnost viru SARS-CoV-2.

V rámci tohoto výběrového řízení bude nejdříve uzavřena smlouva s jedním vybraným dodavatelem, jehož nabídka bude vybrána jako nejvýhodnější, a to na dodání 2 500 kusů testů do 30. 4. 2021.

Následně bude uzavřena rámcová kupní dohoda s nejméně 2 a nejvýše 6 účastníky, kteří se v rámci hodnocení umístí na prvních 6 místech.

Zadavatel předpokládá, že na základě rámcové dohody bude poptávat zejména antigenní testy ze slin, nicméně vzhledem k dynamicky se vyvíjející situaci testování si vyhrazuje možnost v rámci dílčích minitendrů v případě potřeby poptávat také dodání antigenních testů na přítomnost viru SARS-CoV-2 prováděných jiným způsobem než ze slin (zejm. z přední části nosu či dutiny ústní).

Celková předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí 1.841.768,- Kč (slovy: jeden milión osm set čtyřicet jedna tisíc sedm set šedesát osm korun českých) bez DPH, přičemž předpokládaná hodnota smlouvy vzešlé z této veřejné zakázky činí 150.000,- Kč bez DPH a předpokládaná hodnota rámcové dohody vzešlé z této veřejné zakázky činí 810.000,- Kč bez DPH, celkem z této veřejné zakázky 960.000,- (slovy: devět set šedesát tisíc korun českých) bez DPH. Zadavatel stanovil předpokládanou hodnotu veřejné zakázky s ohledem na sčítání hodnoty s obdobným předmětem plnění v jiných veřejných zakázkách.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.04.2021