Veřená zakázka

Most v Přebuzi

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je provedení a obstarání veškerých prací nutných k úplnému dokončení a zprovoznění stavby: „Most přes řeku Rolavu na cyklostezce Přebuz - Chaloupky". Účelem navrhovaných stavebních úprav je rekonstrukce mostu na místní cyklotrase č. 2000 Pernink – Nové Hamry – Rolava, přes řeku Rolava, spočívající v rekonstrukci stávající spodní stavby i nosné konstrukce mostu. Stávající mostní konstrukce jsou v havarijním stavu a navrženy k demolici. Spodní stavba mostu bude zbudována ze železobetonových opěr s úložným prahem, závěrnou zídkou a šikmými křídly. Pohledové plochy opěr včetně křídel budou opatřeny kamenným obkladem.
Novým mostem bude jednopolová dřevěná konstrukce s podlahou z příčných dubových hranolů. Z dubových trámů bude zhotoveno i zábradlí mostu.
Pochozí dřevěná konstrukce i zábradlí bude ošetřeno impregnací proti plísním a dřevokazným houbám. Proveden bude nátěr olejovou lazurou proti povětrnostním vlivům a UV zářením.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.03.2023