Veřená zakázka

Moravské Bránice – rekonstrukce MK Na Kopcích a na ulici Pod Nádražím

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Veřejná zakázka je rozdělena na dvě části (v souladu ust. § 101 ZZVZ):

První část – část 1 Moravské Bránice – rekonstrukce MK „Na Kopci“
Předmětem této části podlimitní veřejné zakázky malého rozsahu je rekonstrukci komunikace ulice Na Kopcích v obci Moravské Bránice. Jedná se o ulici v okrajové části obci, která je využívána k trvalému bydlení. Vše v rozsahu dle projektové dokumentace pro provedení stavby „Moravské Bránice – rekonstrukce MK Na Kopci“ – zadávací dokumentace pro provádění stavby (dále jen „zadávací dokumentace“) z 02/2020 zpracovanou APC SILNICE s.r.o., projektová a inženýrská společnost, Palackého tř. 12, 612 00 Brno, zodpovědný projektant Ing. Martin Rambousek.

Druhá část – část 2 „Moravské Bránice – udržovací práce na MK na ulici pod nádražním“
Předmětem této části veřejné zakázky malého rozsahu jsou udržovací práce na místní komunikaci (dále jen MK) Pod Nádražím. Udržovací práce se navrhují z důvodu nevyhovujícího stávajícího povrchu z asfaltobetonu. Povrch je značně narušen z důvodu vybudování splaškové kanalizace a následné erozi porušeného povrchu. Vše v rozsahu dle projektové dokumentace pro provedení stavby „Moravské Bránice - udržovací práce na MK na ulici pod nádražním“ – zadávací dokumentace pro provádění stavby (dále jen „zadávací dokumentace“) z 04/2020 zpracovanou Petrem Opálkou, IČO: 02398656, V Zahradách 211, Kralice nad Oslavou.

Kompletní a detailní specifikace veřejné zakázky je uvedena v projektové dokumentaci, a to pro část 1 v projektové dokumentaci Moravské Bránice – rekonstrukce MK „Na Kopci“ a pro část 2 v projektové dokumentaci „Moravské Bránice – udržovací práce na MK na ulici pod nádražním“.

Dodavatel může podat nabídku na jednu část nebo na obě části veřejné zakázky malého rozsahu, podle schopnosti splnění požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci. Každá část veřejné zakázky může mít tedy vybraného jiného dodavatele.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.01.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.02.2021