Veřená zakázka

Modernizace učebny dámského kadeřnictví na odloučeném pracovišti školy

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
CPV kódy:
98320000-2 - Kadeřnická a kosmetická péče
Popis:

Cílem této akce je vytvoření nové moderní učebny, která umožní používání moderních trendů ve výuce a zlepšení praktických a odborných dovedností žáků oboru kadeřník. Stávající učebna již nevyhovuje současným požadavkům na výuku tak, aby byl usnadněn následný nástup absolventů do praxe.
Učebna je rozdělena do tří pracovních částí mytí, stříhaní a sušení. Stavebními úpravami a vybouráním dvou původních příček bude vytvořen jeden přehledný pracovní prostor, ve kterém bude původní podlaha z linolea vyměněna za velkoformátovou dlažbu. Budou vybudovány nové sádrokartonové podhledy zavěšené na kovové konstrukci. Elektrorozvody budou vyměněny za měděné. Současně dojde k výměně stávajícího osvětlení za úspornější. Původní přívody vody (staří 20 let) budou vyměněny za nové potrubí, tak aby byla možná lepší regulace a odtok vody. V současnosti dochází k častému ucpávání odtoků. Omítky budou opatřeny omývatelným nátěrem.
Takto upravený prostor nově vybudovaných místností umožní rovněž užívání osobami s omezenou schopností pohybu a orientace.

Celkový rozpočet na realizaci akce činí dle položkového rozpočtu zpracovaného projektu 1 300 767,30 Kč bez DPH:

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny: