Veřená zakázka

Modernizace trati Plzeň – Domažlice – st.hranice SRN, 3. stavba, úsek Stod (mimo) – Domažlice (včetně)

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky „Modernizace trati Plzeň - Domažlice - st.hranice SRN, 3. stavba, úsek Stod (mimo) - Domažlice (včetně)“ je:
a) Zpracování dokumentace pro získání Verifikačního závazného stanoviska EIA dle § 9a zákona 100/2001 Sb. ve smyslu novely č. 39/2015 Sb. a získání tohoto stanoviska.
b) Zhotovení Návrhu stavby (studie), který bude zpracován pro vybrané stavební objekty dle odst. 5.3.1 ZTP. Odsouhlasené řešení Návrhu stavby pro vybrané stavební objekty bude dopracováno v dalších stupních dokumentace.
c) Zhotovení Projektové dokumentace pro společné povolení podle liniového zákona, která specifikuje předmět Díla v takovém rozsahu, aby ji bylo možno projednat v řízení o povolení záměru, získat pravomocné povolení záměru (povolení stavby nebo zařízení) dle zákona č. 283/2021 Sb., stavební zákon, účinného od 1. 1. 2024 (dále jen „NSZ“), včetně posouzení shody nebo vhodnosti pro použití prvku interoperability či ES prohlášení o ověření subsystému oznámeným subjektem a činností koordinátora BOZP při práci na staveništi ve fázi přípravy včetně zpracování plánu BOZP na staveništi a manuálu údržby.
d) Zpracování a podání žádosti o vydání povolení záměru dle NSZ, včetně všech vyžadovaných podkladů, jejímž výsledkem bude vydání povolení záměru (povolení stavby). Zhotovitel bude spolupracovat při vydání příslušných rozhodnutí do nabytí jejich právní moci (v případě odevzdání neúplné žádosti, přerušení z důvodů chybějících nebo vadně zpracovaných podkladů se jedná o vadu Díla).
e) Rozdělení rozpracované dokumentace DUSL a zpracování a podání žádosti o vydání povolení záměru dle NSZ pro samostatné dílčí úseky stavby v následujícím členění (podrobnosti k rozdělení stavby na části viz čl. 5.2 ZTP):
- Úsek Stod (mimo) – Staňkov (odbočka Staňkov-Vránov), tj. km 128,011 - 143,200.
- Úsek Staňkov (odbočka Staňkov-Vránov) – Blížejov (odbočka Přívozec), tj. km 143,200 – 148,500.
- Úsek Blížejov (včetně) – Domažlice (včetně), tj. km 148,500 – 169,600.
- Úsek Domažlice (mimo) – konec stavby, tj. km 169,600 – 174,700.
Rozsah tohoto plnění si Objednatel vyhrazuje jako změnu závazku ze smlouvy v souladu s ustanovením § 100 odst. 1 ZZVZ. Plnění bude Zhotovitel realizovat na základě pokynu Objednatele, a to v případě, kdy by v průběhu povolovacího procesu stavby došlo k zastavení nebo přerušení řízení z důvodu zvlášť složitých majetkoprávních vztahů v dotčeném území nebo v případě nutných dodatečných úprav technického řešení a jeho projednání v dílčím úseku Stavby.
f) Zhotovení Projektové dokumentace pro provádění stavby v režimu BIM, která rozpracuje a vymezí požadavky na stavbu do podrobností, které specifikují předmět Díla v takovém rozsahu, aby byla podkladem pro výběrové řízení na zhotovení stavby,
g) Zpracování Díla v režimu BIM a vytvoření Informačního modelu BIM dle SOD Přílohy č. 11 BIM protokol, včetně všech jeho příloh. Informační model je součást Díla a bude zpracováván, projednávám a odevzdáván průběžně a společně s ostatními části Díla dle Harmonogramu plnění dle přílohy č. 5 Smlouvy.
h) Zhotovení Aktualizace záměru projektu podle Pravidel pro postupy v průběhu přípravy investičních a neinvestičních akcí dopravní infrastruktury, financovaných bez účasti státního rozpočtu (dále jen „Pravidla“). Rozsah tohoto plnění si Objednatel vyhrazuje jako změnu závazku ze smlouvy v souladu s ustanovením §100 odst. 1 ZZVZ. Plnění bude Zhotovitel realizovat na základě pokynu Objednatele při překročení předpokládaných investičních nákladů o 10 % anebo při zásadních změnách technického řešení stavby.
i) Výkon Dozoru projektanta při zhotovení PDPS a při provádění stavby.
j) Výkon technické podpory, propagace a PR. Rozsah tohoto plnění si Objednatel vyhrazuje jako změnu závazku ze smlouvy v souladu s ustanovením § 100 odst. 1 ZZVZ. Plnění bude Zhotovitel realizovat na základě pokynu Objednatele v situaci, kdy potřeba služeb poskytovaných nad rámec VTP/DOKUMENTACE/06/23 vyplyne z průběhu povolovacího procesu.
k) Zhotovení Projektové dokumentace pro společné povolení podle liniového zákona pro objekt TNS Holýšov, která specifikuje předmět Díla v takovém rozsahu, aby ji bylo možno projednat v řízení o povolení záměru, získat pravomocné povolení záměru (povolení stavby nebo zařízení) dle NSZ, včetně posouzení shody nebo vhodnosti pro použití prvků interoperability či ES prohlášení o ověření subsystému oznámeným subjektem a činností koordinátora BOZP při práci na staveništi ve fázi přípravy včetně zpracování plánu BOZP na staveništi a manuálu údržby a dále zpracování studie připojitelnosti (viz odst. 4.5.1.1 ZTP). Rozsah tohoto plnění si Objednatel vyhrazuje jako změnu závazku ze smlouvy v souladu s ustanovením § 100 odst. 1 ZZVZ. Plnění bude Zhotovitel realizovat na základě pokynu Objednatele, a to v případě, kdy vyvstane potřeba zřízení nové TNS Holýšov na základě provedených energetických výpočtů.
Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je upravena v dalších částech zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.06.2024