Veřená zakázka

Modernizace sušáren řeziva

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Opravy, revize a servis
CPV kódy:
45259900-6 - Modernizace zařízení
Popis:

Předmět zakázky je modernizace čtyř stávajících parních sušáren řeziva z důvodu významného snížení energetické náročnosti provozu vč. přechodu systému vytápění z parního na teplovodní, řídícího systému a regulace, a to bez přerušení činnosti provozu ostatních částí areálu, dle technické zprávy, výkresů a výkazu výměru zpracovaných autorizovaným projektantem v rozsahu nezbytném pro zpracování nabídky a provedení díla v průmyslovém areálu (na st. parc. č. 308, č. 336, č. 207 na LV 330, k. ú. Dlouhá Ves u Sušice), v Dlouhé Vsi, PSČ 342 01, okres Klatovy.

Zadavatel neumožňuje variantní nabídky spočívající v jiném, technicky a kvalitativně odlišném řešení ani dodatečném plnění (nad rámec), než uvedeném v této Zadávací dokumentaci respektive v Příloze č. 1 resp. Přílohy č. 4 této Zadávací dokumentace.

Podrobné podklady a informace nezbytné pro zpracování a podávání nabídek – rozsah dodávek a prací, kvalifikační předpoklady účastníků a požadavky na jejich prokázání, způsob a kritéria hodnocení nabídek včetně váhy jednotlivých kritérií jsou stanoveny v zadávací dokumentaci respektive samostatných přílohách této zadávací dokumentace – technické zprávě a výkresech (příloha č. 1 této Zadávací dokumentace), soupisu prací, dodávek a služeb s neoceněným výkazem výměr (příloha č. 4 této Zadávací dokumentace) zpracovaných autorizovanou osobou a závazném Návrhu smlouvy o dílo (příloha č. 5 této Zadávací dokumentace). V souvislosti s předmětem zakázky nedojde k vyjmutí dotčených pozemků ze zemědělského půdního fondu.

Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.

Technický dozor u zakázky nesmí provádět dodavatel ani osoba s ním propojená.

Jsou-li v Zadávací dokumentaci nebo jejích přílohách uvedeny odkazy na konkrétní výrobek, materiál, technologii příp. na obchodní firmu, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu, případně její organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, pokud by to vedlo ke zvýhodnění nebo vyloučení určitých dodavatelů nebo určitých výrobků má se za to, že se jedná o vymezení minimálních požadovaných standardů výrobku, technologie či materiálu. V tomto případě je dodavatel oprávněn v nabídce uvést i jiné, kvalitativně a technicky obdobné řešení, které splňuje minimálně požadované standardy a odpovídá uvedeným parametrům, případně je kompatibilní se zařízením, na které bude napojováno a musí se jednat o rovnocennou odchylku v požadované úrovni z hlediska bezpečnosti a použitelnosti.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.07.2020