Veřená zakázka

MODERNIZACE PROSTOR PRO ZKVALITNĚNÍ PÉČE O DLOUHODOBĚ NEMOCNÉ V BÍLOVECKÉ NEMOCNICI, A.S. – ROZVOD MEDICÍNSKÉHO KYSLÍKU A ROZVOD SLABOPROUDU”

Číslo ve věstníku:
639637
Druh zadávacího řízení:
Předběžné oznámení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
44161110-0 - Plynové rozvodné sítě,
45000000-7 - Stavební práce,
45311100-1 - Instalace a montáž elektrických rozvodů
Popis:

V souladu s ustanovením § 98 zákona je předmětná veřejná zakázka rozdělena na 2 části, a to: 1. část veřejné zakázky: “MODERNIZACE PROSTOR PRO ZKVALITNĚNÍ PÉČE O DLOUHODOBĚ NEMOCNÉ V BÍLOVECKÉ NEMOCNICI, A.S. – ROZVOD MEDICÍNSKÉHO KYSLÍKU” Předmětem plnění veřejné zakázky je rozvod medicínského kyslíku a jejich přívod ke zdrojovým napájecím jednotkám na modernizovaných pokojích následné péče o dlouhodobě nemocné ve 3 a 4. NP objektu Bílovecké nemocnice, a.s. Součástí řešení je také snímání tlaku v potrubí za uzavíracími ventily úseků (klinická signalizace), v podrobnostech dle projektové dokumentace, která je přílohou této zadávací dokumentace. 2. část veřejné zakázky: “MODERNIZACE PROSTOR PRO ZKVALITNĚNÍ PÉČE O DLOUHODOBĚ NEMOCNÉ V BÍLOVECKÉ NEMOCNICI, A.S. – ROZVOD SLABOPROUDU” Projekt řeší stavební úpravy budov v rámci komplexu budov Bílovecké nemocnice, a.s., a to: Projekt řeší rozvody – trasy slaboproudých rozvodů (telefonní, optické, koaxiální a datové kabeláže) a umístění datových zásuvek a STA (společná televizní anténa), v podrobnostech dle projektové dokumentace, která je přílohou této zadávací dokumentace.Nově instalovaný rozvod slaboproudu musí být kompatibilní se stávajícím rozvodem slaboproudu v Bílovecké nemocnici, a.s.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny: