Veřená zakázka

Modernizace posluchárny fyziky a laboratoře chemie

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Výzkum a vývojNábytek
Nábytek ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
38000000-5 - Laboratorní, optické a přesné přístroje a zařízení (mimo skel),
39100000-3 - Nábytek,
39180000-7 - Laboratorní nábytek,
42959000-3 - Myčky nádobí jiné než pro domácnost
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku do laboratoře chemie a váhovny, dodávka pomůcek pro laboratoř chemie a dodávka a vybudování posluchárny fyziky v rámci projektu spolufinancovaného z Integrovaného regionálního operačního programu „Modernizace posluchárny fyziky a laboratoře chemie“, reg. č. CZ.06.2.67/0.0/0.0/16_050/0002630.

Veřejná zakázka je rozdělena na následující části:
Část 1 – Dodávka nábytku do laboratoře chemie a váhovny
Část 2 – Dodávka pomůcek pro laboratoř chemie
Část 3 – Dodávka a vybudování posluchárny fyziky

Předmětem veřejné zakázky pro Část 1 veřejné zakázky je dodávka nábytku do laboratoře chemie a váhovny (laboratorních stolů, židlí, polic a skříní) dle specifikace uvedené v příloze č. 2 Výzvy k podání nabídky, která tvoří technickou specifikaci předmětu plnění pro část 1 veřejné zakázky. Součástí předmětu zakázky je rovněž doprava do místa plnění, montáž a umístění nábytku.

Předmětem veřejné zakázky pro Část 2 je dodávka pomůcek pro laboratoř chemie (bezpečnostní skříně, myčky laboratorního skla, laboratorní váhy, magnetické míchačky s ohřevem, chladničky, sušárny a mikroskopu) - dle specifikace uvedené v příloze č. 3 Výzvy k podání nabídek, která tvoří technickou specifikaci předmětu plnění pro část 2 veřejné zakázky. Součástí předmětu zakázky je rovněž doprava do místa plnění, případně instalace a zaškolení obsluhy budou-li nezbytné.

Předmětem veřejné zakázky pro Část 3 veřejné zakázky je dodávka a vybudování posluchárny fyziky – dodávka nábytkového vybavení a instalace zásuvek 230V pro žákovská pracoviště - dle specifikace uvedené v příloze č. 4 Výzvy k podání nabídek, která tvoří technickou specifikaci předmětu plnění pro část 3 veřejné zakázky. Součástí předmětu zakázky je rovněž doprava do místa plnění, montáž, instalace a provedení všech souvisejících prací.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    12.02.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.02.2018