Veřená zakázka

Modernizace infrastruktury ZŠ T. G. Masaryka Lomnice nad Popelkou – vybavení

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Liberecký kraj
Kategorie:
ITOstatní
IT ->  HW a příslušenství Nábytek
Nábytek ->  Ostatní Materiál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
30236000-2 - Různé počítačové vybavení,
39100000-3 - Nábytek,
39160000-1 - Školní nábytek,
39162000-5 - Vzdělávací vybavení
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je modernizace 4 odborných učeben (přírodopis, chemie, pracovní činnosti a polytechnické činnosti), fyzikálně chemické laboratoře, 5 dílen (dřevodílna, pracovní činnosti, polytechnická, kovovýroba a cvičná kuchyňka), 2 specializovaných jazykových učeben, otevřeného prostoru auly a zázemí učeben (sklady pomůcek a odborné kabinety) ZŠ T. G. Masaryka Lomnice nad Popelkou. Veřejná zakázka zahrnuje výrobu, dodávku a instalaci nábytku, vybavení učeben moderními IT a audiovizuálními technologiemi a dodávku ostatního školního vybavení a učebních pomůcek pro výuku chemie a fyziky. V učebně 2.04 Jazyková učebna je předmětem této veřejné zakázky pouze dodávka a montáž interaktivní tabule a vizualizéru a nábytku. Technologie jazykové laboratoře se sdílením obrazu a zvuku bude realizována v rámci jiného projektu.
Součástí dodávky nábytku je také „Demontáž, uložení a opětovná montáž svěráků, na nové stoly“ v místnosti Kovodílna v 1. PP. Položka k ocenění těchto prací je součástí souhrnného soupisu dodávky nábytku.

Předmět zakázky zahrnuje jak dodávku vybavení s požadovanými technickými parametry do místa určení, tak jeho montáž a instalaci, uvedení do provozu, předvedení funkčnosti a zaškolení obsluhy.
Předmět zahrnuje rovněž poskytování záručního servisu po dobu záruční lhůty.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.05.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.06.2021