Veřená zakázka

Modernizace depozitářů na zámku v Mikulově – regály

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky je zpracování návrhu požadovaného řešení (výkresové dokumentace) a následná dodávka a montáž regálů do vybraných prostor depozitářů v objektu regionálního muzea Mikulov Zámek 1/4 a Zámek 2/3. Zámek Mikulov je památkově chráněnou budovou (kulturní památka).
Odpovědnost za zpracování návrhu řešení a výkresové dokumentace ponese vybraný dodavatel.

Výkresová dokumentace navrhovaného řešení bude zpracována dle stanovených technických parametrů a podmínek uvedených v Technické zprávě (Příloha č. 1) a musí splňovat zde uvedené parametry. Součástí nabídky účastníka musí být rovněž vyplněné a podepsané čestné prohlášení o splnění technických parametrů nabízeného plnění (Příloha č. 5).

Předmětem veřejné zakázky je:
1.1) vybavení depozitáře dobového textilu pro Regionální muzeum v Mikulově optimální skladovací technologií. Navrženou technologií jsou mobilní pojízdné regálové systémy doplněné stacionárními regály a zásuvkovými skříněmi.

Mobilní regály se skládají z posuvných podvozků s regálovou nadstavbou. Celý systém splňuje požadavky na úsporu místa (cca 75 až 90 %), je tvořen výlučně bezšroubovou konstrukcí s lehkou přestavitelností polic dle požadavků provozu. Z hlediska obsluhy pracovníků depozitáře je dosaženo krátkých obslužných cest. Přestavitelnost polic je maximálně po 25 mm.

1.2) vybavení depozitáře ornitologie policovou galerií s lamelovou kovovou podlahou a roznášecími profily pod stojiny galerie. Součástí galerie je automatizované opláštění s ochranou proti prašnosti a ochranou proti UV záření. Opláštění bude uzpůsobeno k automatizovanému otevření každého jednoho pole zvlášť, ale i všech najednou, pomocí centrálního ovládání, pro otevření každé buňky jednotlivě bude sloužit ovladač u každého pole.

1.3) vybavení depozitáře plastik stacionárními policovými regály včetně plného opláštění boků a zad, regál vybavený posuvnými dveřmi s prachotěsnou úpravou. Dveře prosklené, skleněná výplň dveří musí být bezpečnostní. Součástí vybavení depotu je i podestový žebřík.

Předmětem veřejné zakázky je rovněž zajištění pravidelného servisu a revize dodaného zařízení.

Podrobný popis předmětu plnění je součástí Technické zprávy, která je přílohou č. 1 Zadávací dokumentace, Technická zpráva je zpracovaná projektantem: Karel Valenta, ČKAIT – 1002722 (stavební technik), Brněnská 54/12, 692 01 Mikulov, IČ: 45628700.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.05.2022