Veřená zakázka

Modernizace budovy Domu kultury Milevsko

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Zadavatel hodlá realizovat zásadní modernizaci Domu kultury Milevsko, v rámci níž dojde zejména ke stavebním úpravám týkajícím se vzduchotechniky a instalace nové audiovizuální techniky. Zároveň bude stavebně upravován i hlavní sál (zejména úpravou podlahy a uložením nových akustických obkladů) vč. balkónového hlediště. Dojde též k dalším dílčím pracím na elektroinstalacích a slaboproudých instalacích.

S ohledem na to, že předmět veřejné zakázky tvoří z významné části dodávky a instalace audiovizuální techniky pro Dům kultury Milevsko, rozhodl se zadavatel v zájmu rozšíření hospodářské soutěže rozdělit veřejnou zakázku na dvě části – stavební část a část představující dodávky a instalaci audiovizuální techniky. Dodavatelé budou moci podávat nabídky na obě části veřejné zakázky samostatně.

Předmět veřejné zakázky by měl být spolufinancován ze Ministerstvem pro místní rozvoj v rámci podprogramu Podpora obcí s 3 001 - 10 000 obyvateli (program Podpora rozvoje regionů 2019+ na rok 2022). Více informací dostupných zde: https://www.mmr.cz/cs/narodni-dotace/podpora-a-rozvoj-regionu/podpora-rozvoje-regionu-2022/podpora-obci-s-3-001-10-000-obyvateli.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.09.2022