Veřená zakázka

Modernizace a vybudování odborných učeben pro ZŠ Přerov, ZŠ J.A.Komenského a MŠ Přerov - Předmostí, Hranická 14 - konektivita

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
ITMateriál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
32562000-0 - Optické kabely,
32562300-3 - Optické kabely pro přenos dat
Popis:

Předmětem plnění je vybavení ZŠ novými datovými rozvody, vytvoření spojení optickým kabelem z místnosti servrovny v 1.NP budovy „C“ do nových jazykových učeben a dodávka vybavení ICT, včetně instalace a uvedení do provozu. Pro první stupeň je učebna v 2.NP budovy „C“ (SO-02), pro druhý stupeň je ve 3.NP budovy „B“ (SO-12). Síťové rozvody školy jsou navrženy do určených místností v podlažích a v částech školy, dále do nově budované víceúčelové venkovní učebny – „Altán“ (SO-05) a do prostoru „nádvoří školy“ k novému objektu „Sloup dvorního osvětlení“ (SO-06). Seznam dotčených učeben je uveden ve výkresové dokumentaci této části s uvedením čísel místností a schematickým zakreslením předpokládaných tras rozvodů v půdorysech jednotlivých podlaží. První optický spoj je veden ze servrovny v budově „C“ v 1.NP do nově budované jazykové učebny pro první stupeň v budově „C“ v 2.NP. Druhý optický spoj je veden ze servrovny v budově „C“ v 1.NP do nově budované jazykové učebny pro druhý stupeň v budově „B“ v 3.NP. Ukončení obou optických spojů je v nově navržené uzamykatelné skříni RACK, 19“ velikost 9U. RACK v místnosti budovy „C“ SO-02 je osazen 48-mi portovým switchem pro zajištění připojení rozvodů v dané místnosti. Ve skříních RACK je navržen 1 kus 19" napájecí panel 5x 230V - 3m black + přep. ochrana. Jeden kus je plánován pro posílení rozvodů ve stávající skříni RACK v servrovně v „C“ 1.NP.
V jednotlivých chodbách na podlažích u učeben je plánováno osazení celkem osmi kusů WiFi. AP pro zajištění pokrytí bezdrátovým signálem s možností oddělení sítí pro žáky, vyučující a personál, jsou zakresleny ve výkresech půdorysů. Dvě další jednotky WIFI AP jsou navrženy pro nově budovaných jazykových učeben jak v budově „B“ tak v budově „C“.
Před zahájením prací je potřeba demontovat zastaralé nevyhovující kabelové rozvody a nepotřebné lištování. Demontovaný materiál je nutno likvidovat, předáním k likvidaci specializovaným firmám v souladu s platnými předpisy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    01.12.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    18.12.2017