Veřená zakázka

Modernizace a obnova zdravotnických prostředků pro centrum domácí ošetřovatelské péče

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Zdravotnictví, sociální služby
Zdravotnictví, sociální služby ->  Spotřební materiál, léky
Zdravotnictví, sociální služby ->  Přístroje
Zdravotnictví, sociální služby ->  Ostatní
CPV kódy:
33000000-0 - Zdravotnické přístroje, farmaceutika a prostředky pro osobní péči,
33196000-0 - Zdravotnické pomůcky
Popis:

Předmět plnění nadlimitní veřejné zakázky „Modernizace a obnova zdravotnických prostředků pro centrum domácí ošetřovatelské péče“ je rozdělen na 3 části, kdy uchazeči mohou podat nabídku na jakoukoliv část veřejné zakázky, několik částí veřejné zakázky nebo na všechny části veřejné zakázky.
Cílem veřejné zakázky je pořízení zdravotnické techniky a vybavení pro centrum domácí ošetřovatelské péče v rámci Sdruženého zdravotnického zařízení Krnov.
Část 1 Zdravotnická technika - malá
Předmět této části zakázky je podrobně specifikován v části III zadávací dokumentace. Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka následujících položek Tonometr digitální, Fonendoskop, Glukometr, Teploměr pacientský, Terénní brašna v počtu dle části III.
Kód CPV převažujícího předmětu plnění je 33000000-0 Zdravotnické přístroje, farmaceutika a prostředky pro osobní péči a 33196000-0 Zdravotnické pomůcky.
Část 2 Zdravotnická technika – velká
Předmět této části zakázky je podrobně specifikován v části III zadávací dokumentace. Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka 1 ks přenosné elektro-odsávačky; 2 ks inhalátoru-ultrazvukového; 4 ks ambuvaku; 1 ks biotronové lampy a 1 ks defibrilátoru.
Kód CPV převažujícího předmětu plnění je 33000000-0 Zdravotnické přístroje, farmaceutika a prostředky pro osobní péči a 33196000-0 Zdravotnické pomůcky.
ást 3 Zdravotnické pomůcky
Předmět této části zakázky je podrobně specifikován v části III zadávací dokumentace. Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka následujících zdravotnických pomůcek: Přenosné lůžko skládací; Chodítko; Invalidní vozík skládací; Vycházková hůl; Francouzské hole a Motodlaha.
Kód CPV převažujícího předmětu plnění je 33196000-0 Zdravotnické pomůcky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    02.08.2016
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.09.2016