Veřená zakázka

Mobilní toalety - jezero Milada sezona 2022

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Ostatní
CPV kódy:
24955000-3 - Chemické WC
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytování služby - pronájem a servis mobilních toalet – na lokalitě jezera Milada. Mobilní toalety budou umístěny (dle mapy přiložené ke každé objednávce) dle potřeb celoročně nebo mimo sezonu v měsících leden – duben a říjen – prosinec a v sezoně v měsících květen – září. Dle potřeb budou mobilní toalety operativně přihlašovány a odhlašovány, a to na základě objednávky s přiloženou mapou konkrétního umístění. Poskytovaná služba bude realizována postupně po dílčím plnění v souladu s podmínkami stanovenými v Rámcové dohodě, která je přílohou č. 1 této Výzvy.
Požadavky Zadavatele
Součástí pronájmu je doprava toalet a jejich instalace, odvoz, konečné čištění a dezinfekce celé toalety, u pronájmu bude součástí ceny také 1 x týdně nebo 1 x za 2 týdny servis (vyčerpání objemu toalet včetně odvozu k likvidaci, doplnění toaletního papíru, tekutého mýdla, chemické náplně, dezinfekce celé toalety a pojištění mobilních toalet.
Maximální množství mobilních toalet celkem: 34 kusů v těchto verzích:
a) mobilní toaleta v základní verzi (bez mytí rukou), servis 1x týdně/servis 1x za 2 týdny (20/2 kusů),
b) mobilní toaleta bezbariérová, servis 1x týdně (1 kus),
c) mobilní toaleta v komfortní verzi (s mytím rukou), servis 1x týdně (11 kusů),
d) operativní mimořádný servis (meziservis) při poškození, jiné závadě mobilních toalet či potřebě mimořádného servisu (max. do 24 hod.) a cena za tento mimořádný servis (za 1 kus toalety),
e) operativnost – možnost doobjednání dalších potřebných kusů do 5-7 kalendářních dní (počet dní, do kdy je možné dodat jednotlivé kusy toalet)

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.12.2021