Veřená zakázka

Mobiliář - PC, SW, Audio, Video, Copy

Číslo ve věstníku:
483190
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
IT
IT ->  HW a příslušenství
CPV kódy:
30213000-5 - Osobní počítače,
30230000-0 - Zařízení související s počítači,
48000000-8 - Balíky programů a informační systémy,
72000000-5 - Informační technologie: poradenství, vývoj programového vybavení, internet a podpora,
92111000-2 - Výroba filmů a videa
Popis:

Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na dodávky s názvem “Mobiliář – PC, SW, Audio, Video, Copy“ jsou dodávky hardwaru, softwaru, počítačové aplikace, systémy, prezentace a další techniky umožňující samotný chod projektu a jeho aktivit v provozní fázi projektu. Realizace předmětu plnění veřejné zakázky je zajišťována s finanční pomocí Integrovaného operačního programu pro období let 2007 – 2013, Prioritní osa 5 – Národní podpora územního rozvoje, Oblast Intervence 5.1 – Národní podpora využití potenciálu kulturního dědictví, Podporované aktivity 5.1a, 5.1b, 1. Kontinuální výzva. Číslo projektu: CZ.1.06/5.1.00/01.06156. Název projektu: IOP – Terezín – projekt oživení historických památek

Veřejná zakázka je rozdělena na 3 samostatné části. Uchazeč může podat nabídku na jednu část, více částí nebo všechny části.
Část 1: SW/HW
Část 2: Profesionální video představení projektu
Část 3: 3D model včetně vizualizace

Část 1: SW/HW
Předmětem jsou dodávky softwaru, hardwaru, audiovizuální techniky a informačního, evidenčního a pokladního systému, který bude sloužit pro odbavení zákazníků, informovanosti návštěvníků - informační webový portál, a sklad dat a informací, které se budou zobrazovat na webovém portálu - datový sklad, dle položkového soupisu zboží. Nedílnou součástí dodávky je také systém zálohování dat.
Podrobnou definici předmětu plnění a technické podmínky stanoví pro tuto část samostatná Kupní smlouva (dále též jen „Smlouva“), která je Přílohou č. 6a a Položkový soupis zboží, Příloha č. 3a Zadávací dokumentace.

Část 2: Profesionální video představení projektu
Předmětem plnění této části je audiovizuální představení projektu formou hraného filmu o délce 4-6 minut představující vojenský život v pevnosti, opravené projektové budovy a expozice, které jsou součástí projektu. Má lákavou formou prolínat historii a současnost s projektovými aktivitami. Bude sestávat ze záběrů jednotlivých objektů a jejich interiérů, bojových a žánrových scén za účasti renomovaných spolků vojenské historie doby 2. poloviny 18. století. Součástí budou dobové rekvizity, přesné repliky děl (alespoň 3-liberní polní kus), koně, pyrotechnika a pohyblivé nadhledy. Výstupní formát Full HD, mluvené slovo v češtině, angličtině a němčině. Samotný scénář bude dodán Zadavatelem později.
Podrobnou definici předmětu plnění a technické podmínky stanoví pro tuto část samostatná Smlouva o dílo (dále též jen „Smlouva“), která je Přílohou č. 6b a specifikace předmětu plnění, Příloha č. 3b Zadávací dokumentace.


Část 3: 3D model včetně vizualizace
Předmětem plnění této části je Model opevnění města Terezín za napoleonských válek včetně autorských práv umožňujících používání modelu pro potřeby Objednatele. Bude znázorňovat terezínské fortifikace od kavalírů, bastionů a kurtin až po krytou cestu a glacis. Nebude naopak obsahovat interiéry objektů ani podzemní části opevnění (kasematy, chodby). Model opevnění bude dodavateli předán ve dvou úrovních detailu. První úroveň detailu bude zachycovat pouze základní tvary pevnění celé pevnosti (Hlavní pevnost, oba retranchementy, Malá pevnost a oba šípy). Druhá úroveň detailů bude zachycovat pouze Hlavní pevnost. Profily objektů musí odpovídat historické realitě včetně střeleckých lavic, předprsní, postavení pro děla, kaponiér, traverzů apod. Alespoň naznačena musí být okna, střílny, brány a dveře. Součástí je také vizualizace tohoto modelu.
Podrobnou definici předmětu plnění a technické podmínky stanoví pro tuto část samostatná Smlouva o dílo (dále též jen „Smlouva“), která je Přílohou č. 6c a specifikace předmětu plnění, Příloha č. 3c Zadávací dokumentace.

Blíže v zadávací dokumentaci.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    14.04.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.05.2014