Veřená zakázka

Místní energetická koncepce obce Hrušovany

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické služby
CPV kódy:
71314300-5 - Poradenství v oblasti energetické účinnosti
Popis:

Předmětem zakázky je zpracování místní energetické koncepce pro obec Hrušovany, v souladu se všemi požadavky platného znění zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření s energií. Předmět veřejné zakázky bude zpracován v souladu s aktuálním Metodickým pokynem Ministerstva průmyslu a obchodu pro žadatele o dotaci na zpracování místní energetické koncepce z Národního plánu obnovy, který je přílohou č. 8 této zadávací dokumentace.

Předmět zakázky bude obsahovat zejména následující části:
- manažerské shrnutí;
- úvod, popis a analýza lokality
- přehled všech zdrojů energie: síťových zdrojů energie i místních zdrojů energie (vč. obnovitelných zdrojů energie - tj. OZE);
- přehled všech způsobů užití energie v obci;
- bilance mezi zdroji energie a její spotřebou;
- optimální komplexní rozvoj energetiky obce vč. potenciálu OZE, udržitelné decentrální a lokální (případně komunitní) energetiky;
- návrh možných řešení (zásobník obecných projektů) u všech typů dodávek energie vůči všem druhům a objemům spotřebovávané energie v rozdělení na (a) veřejný sektor; (b) domácnosti; (c) podnikatelský sektor.
- Energetický akční plán (včetně přehledu všech relevantních plánovaných aktivit (opatření), které budou v rámci energetiky obce připravované a realizované se specifikací technických řešení, investičních potřeb a organizačně časových kapacit), součástí bude také harmonogram plnění plánu;
- implementační struktura a návazných opatření v budoucnu;
- zdroje;
- nezbytné přílohy.

S odkazem na výše uvedené, bude koncepce rozdělena na dvě části - analytickou a návrhovou.

V analytické části bude zpracován přehled všech zdrojů energie v lokalitě obce, a to síťových zdrojů energie a místních zdrojů energie. Bude zpracován přehled všech způsobů spotřeby energie v příslušné lokalitě obce. Na základě těchto informací bude sestavena bilance kapacitního potenciálu zdrojů energie, které jsou k dispozici a množství energie, které se v lokalitě spotřebovává.

V návrhové části budou zpracovány možná řešení u jednotlivých typů dodávek energie vůči všem druhům a objemům spotřebované energie, na základě kterých bude navrženo optimální řešení zásobování energií v lokalitě obce. Následně bude navržen Energetický akční plán.

Dílo bude předáno ve čtyřech tištěných vyhotoveních a na datovém nosiči ve formátu PDF.

Zpracovatel energetické koncepce se bude účastnit jednání se zástupci a zastupiteli obce, zástupci firem a veřejnosti dle požadavků zadavatele.

V příloze č. 10 je uveden Soupis objektů pro zpracování místní energetické koncepce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    05.03.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.03.2024