Veřená zakázka

Městský zimní stadion - výstavba trafostanice

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem soutěže je kompletní realizace díla, tj. stavebních prací a to vč. dodávky materiálu a výrobků podle projektové dokumentace vypracované odpovědným projektantem Ing. Vítem Prusíkem (dále také PD).

Dílem se pro účely soutěže rozumí realizace akce spočívající ve výstavbě nové kompaktní betonové trafostanice typ UK 3024, která bude osazena transformátorem 22/0,4 kV o výkonu 400 kVA, která splňuje standardy ČEZ Distribuce a.s., a nového kabelového vedení NN v délce 75 metrů. Součástí realizace plnění je nutná spolupráce s dodavatelem elektřiny ČEZ Distribuce a.s. při napojení na distribuční síť a uvedení do provozu, včetně zpracování revizní zprávy a protokolu o provedení cejchu měřících transformátorů dle podmínky TPP k žádosti o připojení č. 23_SOBS01_4122129446. Do nové trafostanice bude umístěn dodavatelem elektřiny společností ČEZ Distribuce a.s. rozvaděč VN pro Městský zimní stadion v Lounech (není součástí PD).
Doprava nové trafostanice na místo stavby bude po dohodě s HZS Louny provedena z areálu Hasičského záchranného sboru v Lounech, v ulici Cukrovarská zahrada, železnou branou do areálu Městského zimního stadionu v Lounech.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.04.2024