Veřená zakázka

Linka pro recyklaci použitého abraziva

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
14900000-0 - Recyklované druhotné suroviny,
42914000-6 - Zařízení pro recyklaci
Popis:

1) Identifikace zadavatele
Název: ELZA Předměřice, s.r.o.
Sídlo: Obránců míru 391,
503 02 Předměřice nad Labem
IČ: 27486630
DIČ: CZ27486630

Zastoupení zadavatele v zadávacím řízení:

Název: EU LEGAL ADVISORY, s.r.o.
Sídlo: Veveří 3163/111, 616 00 Brno
IČ: 29377099
Kontaktní osoba: Mgr. Luboš Novosad
Telefon: +420 775 437 017
E-mail: lubos.novosad@vyberove-rizeni.info

Zadavatel se rozhodl nechat se na základě příkazní smlouvy zastoupit při výkonu práv a povinností souvisejících se zadávacím řízením výše uvedenou osobou. Osoba zastupující zadavatele splňuje požadavek nepodjatosti a jakkoliv se předmětného zadávacího řízení nebude účastnit.

2) Název zakázky
Linka pro recyklaci použitého abraziva

3) Druh zakázky
- Dodávky.

4) Předmět zakázky
Předmětem zakázky je dodávka technologie
Pořizovaná technologie je určena ke zpracování/využívání druhotných surovin, průmyslových odpadů, které vznikají při obrábění a dělení materiálu vysokotlakým kapalinovým paprskem. Řezání spočívá v působení proudu kapaliny o vysokém tlaku a pro lepší brousící a řezné vlastnosti je do kapaliny přidáváno abrazivum, díky kterému dochází k broušení, hlazení, vrtání a řezání obráběného materiálu.
Zařízení je rozděleno na část třídící a část sušící. Třídící část je zpravidla doplňkovým zařízením řezacího stolu a/nebo odkalovacího zařízení a zabezpečuje dvě základní funkce – odstranění řezného kalu z lapače řezacího stolu a třídění tohoto kalu na dále použitelné abrazivo a odpadní kal. Řezný kal je z lapače odváděn pomocí odkalovacího zařízení. Toto zařízení je doplněno vibračním třídičem s oplachovými tryskami. Na tomto třídiči dojde k separaci použitelného abraziva a odpadního kalu. Použitelné abrazivo i odpadní kal jsou ukládány do velkoobjemových vaků v mokrém stavu. Třídící část může být použita i samostatně pro zpracování řezného kalu již odebraného z řezacího stolu uloženého například ve velkoobjemových vacích. V tomto případě je pro dopravu a dávkování řezného kalu na vibrační třídič použit šnekový dopravník. Sušící část se skládá ze šnekového dopravníku se zásobníkem, sušící pece, výstupního třídiče a velkoobjemového vaku. Vstupem do sušící části je mokré použitelné abrazivo z třídící části. Toto abrazivo je nasypáno do zásobníku šnekového dopravníku, který jej dávkuje do sušící pece. Ze sušící pece je již suché abrazivo separováno od možných větších částic na výstupním třídiči a dopraveno do velkoobjemového vaku, kde je připraveno k okamžitému použití pro řezání na stole.
Podkladem pro vypracování nabídky je technická specifikace, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace jako příloha č. 1.
Pokud nabídka uchazeče nebude splňovat základní požadavky definované v příloze č. 1 Technická specifikace, bude to důvodem pro vyřazení nabídky z dalšího hodnocení a vyloučení uchazeče z účasti ve výběrovém řízení.
Zadavatel nepřipouští dílčí plnění
Jsou-li v ZD nebo jejich přílohách uvedeny konkrétní obchodní názvy, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.

- Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.

5) Lhůta a místo pro podání nabídky
- Lhůta pro předkládání nabídek končí dne 31. 7. 2018 ve 14: 00 hod
Nabídky budou doručeny a po konci lhůty pro podání nabídek otevřeny v prostorách Zadavatele na adrese:

ELZA Předměřice, s.r.o.
Obránců míru 391,
503 02 Předměřice nad Labem



6) Kontaktní osoba zadavatele
Kontaktní osoba: Mgr. Luboš Novosad
Telefon: +420 775 437 017
E-mail: lubos.novosad@vyberove-rizeni.info


7) Další (nepovinné) informace
- Předpokládaná hodnota zakázky je 11 400 000 Kč bez DPH

- Nejedná se o veřejnou zakázku realizovanou dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů.
- Dle § 2 e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    31.07.2018