Veřená zakázka

Laserový 3D skener II

Číslo ve věstníku:
485262
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Plzeňský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
30216110-0 - Skenery pro počítačové využití,
38300000-8 - Měřicí přístroje,
38520000-6 - Skenery,
38636100-3 - Lasery,
38636110-6 - Průmyslové lasery
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, plně funkčního a kompletního laserového 3D skeneru včetně nezbytného příslušenství, vše podle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci (společně dále též jen jako „Zařízení“). Zadavatel požaduje Zařízení, které musí umožnit realizaci skenování vnitřních i vnějších prostorů, např. skenování celků výrobních podniků - výrobní haly, či celkový pohled na výrobní podnik. Dle v rámci plánovaných činností v oblasti výzkumu a vývoje plánuje Zadavatel využití Zařízení v oblastech obecného strojírenství a dalších odvětví. Zadavatel definuje předmět veřejné zakázky jako systém/soubor vlastního skeneru včetně veškerého kompatibilního příslušenství a softwaru nezbytného pro zpracování dat ze skeneru. Požadovaný řídící a vyhodnocovací SW musí umožnit efektivně pracovat s větším množstvím skenovacích pozic a bodových mračen získaných z jednotlivých měřících stanovišť, zpracovávat, editovat, exportovat data, atd.
Technické podmínky Zařízení uvedené v zadávací dokumentaci jsou uvedeny jako minimální požadavky, které musí Zařízení splňovat.
Součástí nabídky uchazeče musí být Příloha č. 1 Závazného návrhu kupní smlouvy, datována a podepsána uchazečem nebo osobou zastupující uchazeče.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    09.04.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.05.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    05.05.2014