Veřená zakázka

Laboratorní technika pro stanovení znečištění ovzduší

Číslo ve věstníku:
499231
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
38000000-5 - Laboratorní, optické a přesné přístroje a zařízení (mimo skel),
38432210-7 - Plynové chromatografy,
38433000-9 - Spektrometry,
38511000-0 - Elektronové mikroskopy
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodání, doprava, instalace, úplné zprovoznění, dokumentace, zaškolení, ekologická likvidace stávající techniky je-li u dané části relevantní (seznam likvidované techniky je v příloze č. 5 zadávací dokumentace) a dodávka požadovaného příslušenství pro laboratorní techniku pro stanovení znečištění ovzduší. Měřicí lokality a laboratoře jsou rozmístěny po celém území České republiky (viz příloha 1 zadávací dokumentace). Veřejná zakázka je rozdělena na jednotlivé části ve smyslu ust. § 98 odst. 1 zákona, a to konkrétně:
1. Část - Přístroje pro analýzy organických sloučenin
2. Část - Přístroje pro počítání částic
Podrobnější vymezení je v příloze č. 1 - Podrobnosti předmětu veřejné zakázky (technické podmínky) - této zadávací dokumentace.
Dodavatel je oprávněn podat nabídku na všechny, či některé části veřejné zakázky, nebo jen na jednu část veřejné zakázky.
Dodavatel zabezpečí dodání a instalaci laboratorní techniky na zadavatelem určené lokality a objekty a uvede techniku do plného provozu, což bude potvrzeno předávacím protokolem.
Dodavatel zabezpečí dle požadavků zadavatele a dodavatelem vypracovaného časového harmonogramu na vlastní náklady ekologickou likvidaci nepotřebné techniky, která bude v rámci dodávky nahrazena novou technikou, tj. maximální počet likvidované techniky je roven počtu dodávaných kusů (počty jsou uvedeny v příloze 1 zadávací dokumentace). Dodavatel předá zadavateli příslušná potvrzení o ekologické likvidaci.
Podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je obsažena v příloze 1 této ZD. Zadavatel požaduje bezpodmínečné splnění technické a další specifikace předmětu této veřejné zakázky podle svých požadavků. Nabídky, které toto nesplní, budou vyřazeny z dalšího posuzování a hodnocení v souladu s § 76 odst. 1 zákona.
Zadavatel umožňuje použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení za podmínky splnění všech požadavků zadavatele na předmět této veřejné zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    10.10.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.11.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    27.11.2014