Veřená zakázka

Kulturní centrum CO.LABS – stavební práce

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Stavební práce v budově Tělocvičné jednoty Sokol Brno 1, Kounicova 686/22, Brno s cílem realizace projektu "Rozvoj kulturního centra CO.LABS",

Stavební práce v budově Tělocvičné jednoty Sokol Brno 1, Kounicova 686/22, Brno s cílem realizace projektu "Rozvoj kulturního centra CO.LABS", tj. realizace stavebních prací, strojních technologií, řídících systémů, audio/video technologií a scénického osvětlení (scénické technologie)

Veřejná zakázka je rozdělena na části– Část 1: Kulturní centrum CO.LABS – scénické technologie" a Část 2: "Kulturní centrum CO.LABS – stavební práce“.

Veškerá dokumentace k Části 2 veřejné zakázky s názvem "Kulturní centrum CO.LABS – scénické technologie" je uveřejněna zde: https://www.vhodne-uverejneni.cz/zakazka/kulturni-centrum-co-labs-1. Lhůta pro podání nabídek do Části 2 veřejné zakázky s názvem "Kulturní centrum CO.LABS – scénické technologie" byla stanovena do 19.03.2024 do 23:55 hod.

Vyhodnocení této části veřejné zakázky nyní pobíhá na uvedené URL adrese. K tomuto okamžiku již není možné do Části 2 veřejné zakázky podat nabídku.


Veškerá dokumentace k Části 1 veřejné zakázky s názvem "Kulturní centrum CO.LABS – stavební práce" je uveřejněna zde: https://www.vhodne-uverejneni.cz/zakazka/kulturni-centrum-co-labs-1. Lhůta pro podání nabídek do Části 1 veřejné zakázky s názvem "Kulturní centrum CO.LABS – stavební práce " je stanovena do 22.03.2024 do 23:55 hod.

Pro účely podání nabídky do Části 1 veřejné zakázky s názvem "Kulturní centrum CO.LABS – stavební práce“ bylo z administrativně-technických důvodů potřeba „založit“ samostatný postup, a to zde: https://www.vhodne-uverejneni.cz/zakazka/kulturni-centrum-co-labs-stavebni-prace.

Své nabídky do Části 1 veřejné zakázky proto prosím směřujte do samostatného postupu v rámci posledně uvedené URL adresy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    06.02.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.03.2024