Veřená zakázka

Kontinuální obsahová analýza zpravodajství a publicistiky včetně aspektů vyváženosti a objektivity

Číslo ve věstníku:
487947
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
ITProjekty a studie
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
35720000-7 - Zpravodajství, pozorování, zjišťování cílů a průzkum,
72316000-3 - Analýza dat
Popis:

Obsahem předmětu plnění veřejné zakázky je:
• Provedení kontinuální obsahové komentované analýzy zpravodajství zadavatele ve srovnání s TV Nova, TV Prima a Českým rozhlasem. Jedná se o čtvrtletní, pololetní
a roční komentovanou analýzu provedenou vždy k 15. dni měsíce po skončení analyzovaného období včetně osobní prezentace ze strany Poskytovatele.
• Provedení kontinuální obsahové komentované analýzy publicistiky a diskuzí zadavatele. Jedná se o čtvrtletní, pololetní a roční komentovanou analýzu provedenou vždy k 15. dni měsíce po skončení analyzovaného období včetně osobní prezentace ze strany Poskytovatele.
Kontinuální obsahové analýzy budou prováděny za účelem hodnocení plnění veřejné služby zadavatele.
• Provedení analýz, prezentací a dalších služeb na základě ad hoc požadavků zadavatele na doplňková plnění, konzultace a mezi výstupy z existujících dat s možností hlubšího analytického zpracování vycházejících ze seznamu analyzovaných pořadů (viz Příloha č. 1 vzoru Smlouvy). Tyto služby budou Poskytovatelem realizovány v časovém rozsahu maximálně 50 h měsíčně.
• Provedení pololetních (na vzorku 375 příspěvků) a ročních komentovaných analýz (na vzorku 750 příspěvků) vyváženosti a objektivity zpravodajství zadavatele.
• Poskytnutí neomezeného on-line přístupu do internetové softwarové aplikace Poskytovatele s dostatečnou odezvou, max. do 60 sekund, se zpracovanými daty pořadů s možností libovolných analýz zadaných zadavatelem dle navržené metodologie.
Doba plnění předmětu veřejné zakázky: 1. 1. 2015 – 31. 12. 2017.
Detailní vymezení předmětu plnění veřejné zakázky je uvedeno ve vzoru Smlouvy (Příloha č. 1 ZD) a jejích přílohách. Blíže viz ZD

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    12.08.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.10.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    07.10.2014