Veřená zakázka

Konsolidace IT a nové služby TC obcí

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  HW a příslušenství
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48000000-8 - Balíky programů a informační systémy,
48800000-6 - Informační systémy a servery,
72250000-2 - Systémové a podpůrné služby
Popis:

Projekt obce Světlá Hora se zaměřuje na modernizaci územní veřejné správy a zkvalitnění a zefektivnění služeb veřejné správy prostřednictvím vyššího využití informačních a komunikačních technologií podporujících komplexní informatizaci a rozvoj informačních systémů v orgánech územní veřejné správy. Jedná se o konsolidaci HW a SW úřadu včetně virtualizace aplikací, desktopů, serverů, infrastruktury a propojení lokálních agendových informačních systémů (AIS) s registry veřejné správy.

Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy podle § 9 zákona mezi zadavatelem a dodavatelem na dobu určitou, jejímž předmětem je dodávka IT zařízení včetně dopravy a základního zaškolení obsluhy. Předmětem VZ je i poskytnutí servisní podpory po dobu udržitelnosti projektu (5 let), a to na základě a za podmínek dle samostatné Servisní smlouvy – viz příloha č. 7 ZD.

Pořizovaná technika musí splňovat veškeré požadavky na funkčnost a technické specifikace uvedené v příloze č. 6 ZD.

Předmět plnění dále tvoří: a) koordinace dodávky a instalace IT (HW a SW), b) předání příslušných certifikátů, návodů k použití, záručních listů dle charakteru jednotlivých zařízení, c) zajištění a provedení všech opatření organizačního a technologického charakteru k řádnému provedení díla, d) účast na pravidelných kontrolních dnech díla, e) zajištění bezpečnosti práce, ochrany majetku a životního prostředí, f) uvedení všech prostor dotčených realizací díla (dodávky) do původního stavu, g) provedení přejímky místa realizace dodávky, h) realizace základního zaškolení obsluhy (blíže viz příloha č. 7 ZD – návrh Smlouvy o dílo), i) dodávky služby servisní podpory po dobu udržitelnosti projektu – 5 let (blíže viz příloha 7 ZD – návrh Servisní smlouvy).

Tato zakázka je realizována v rámci projektu, který je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj prostřednictvím Integrovaného operačního programu.
(registrační číslo projektu CZ.1.06/2.1.00/22.09529)

Místo plnění veřejné zakázky:
Místem plnění je sídlo zadavatele: Obecní úřad Světlá Hora, Světlá Hora 374, 793 31 Světlá Hora.

Doba plnění veřejné zakázky:
Zadavatel pro zpracování nabídky stanoví následující podmínky, vztahující se ke lhůtě plnění:
Předpokládaný termín zahájení plnění: ihned po podpisu Smlouvy o dílo
Předpokládaný termín dokončení díla (dodávky), nejpozději do: termín plnění dle SoD je soutěžním kritériem, když zadavatel připouští termín plnění max. do 85 pracovních dnů ode dne podpisu SoD.

Zadavatel zvolil základní kritérium pro zadání veřejné zakázky, podle ekonomické výhodnosti nabídky: 1. kritérium: Celková výše nabídkové ceny v Kč bez DPH (dle Smlouvy o dílo a Servisní smlouvy), váha 80%, 2. kritérium: Celková doba plnění předmětu díla v pracovních dnech (dle Smlouvy o dílo), váha 20%.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.07.2015
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.07.2015