Veřená zakázka

Konektivita na ZŠ Vítězství Mariánské Lázně - stavební práce

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
IT
IT ->  HW a příslušenství
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
30200000-1 - Počítače,
48000000-8 - Balíky programů a informační systémy
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce pro zajištění konektivity na Základní škole Vítězství Mariánské Lázně, třída Vítězství 29, Mariánské Lázně. Jedná se o stavební úpravy stávající půdy pro zajištění konektivity pro budoucí učebny, dle projektové dokumentace "ZŠ Vítězství Mariánské Lázně, 1. etapa - Konektivita" zpracované Ing. Pavlem Gracou, Anglická 204/41, 353 01 Mariánské Lázně v roce 2023

Jedná se o druhou část veřejné zakázky pro výběr dodavatele na zajištění konektivity v ZŠ Vítězství, Mariánské Lázně. První část veřejné zakázky, která je samostatným zadávacím řízením, řeší dodání nového HW zařízení a SW aplikací, které umožní zajištění vnitřní konektivity v prostorách Základní školy Vítězství Mariánské Lázně. Předměty plnění obou částí veřejné zakázky musí být realizovány souběžně. Předpokládaný termín realizace: 1. 7. 2024.

S ohledem na celkovou předpokládanou hodnoto veřejné zakázky (součet obou částí zakázky) je pro zadávací řízení použit nadlimitní režim veřejné zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.05.2024