Veřená zakázka

Komunitní centrum SENÍK, Hrádek nad Nisou

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Liberecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Materiál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45111000-8 - Demolice, příprava staveniště a odklizovací práce,
45215222-9 - Výstavba společenských, správních a kulturních center,
45342000-6 - Instalace a montáž oplocení
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je výstavba nové budovy komunitního centra. Komunitní centrum je jednopodlažní objekt, jehož vstup je orientován ze západu kolmo od ul. Komenského. Konstrukčně je budova řešena jako zděná stavba, která bude vystavěna převážně na stávajících základech. Půdorysné rozměry objektu jsou 8,8 m x 15,26 m (vyšší část – klubovna), 9,83 m x 12,82 m (nižší část). Výška objektu dosahuje od upraveného terénu výšky 5,30 m (vyšší část) a 4,4 m (nižší část).
V rámci přípravy bude zdemolován současný objekt od úrovně základů výše. Demolice postihnou i západní část oplocení do ulice Komenského a zbytky plotu podél severní fasády objektu. Navrhovaný záměr vyžaduje také kácení stromů a křovin. Stropní konstrukce budou na nižší části objektu tvořeny stropními dutinovými panely a na vyšší části objektu dřevěným krovem. Fasáda objektu bude na nižší části tvořena KZS se strukturální omítkou pastelové barvy, na vyšší části bude dřevěný fasádní obklad z modřínových prken. Příčky jsou navrženy jako vyzdívky z pórobetonových tvárnic doplněné na toaletách o instalační SDK předstěny. Střecha bude plochá zelená - extenzivní. Výplně otvorů a prosklené stěny budou provedeny jako hliníkové, tmavě šedé. Domovní rozvod plynu navazuje na stávající Hlavní uzávěr plynu.
Součástí plnění veřejné zakázky je také vybudování nového oplocení a výměna stávajícího, a vybudování zpevněné plochy – dlážděné piazzetty před vchodem do objektu. Taktéž bude provedena revize víka septiku tak, aby byl zabezpečen a výškově vhodně upraven. V rámci sadových úprav budou vysazeny především křoviny a popínavé rostliny podél plotu. Celá plocha bude po dokončení stavebních prací výškově srovnána a bude doplněna výsevem travního semena. Součástí rekonstrukce zahrady je i biotop – malé jezírko oživující prostor zahrady s vodními rostlinami. Směrem od terasy komunitního centra povede k jezírku mlatová pěšina, která zajistí bezbariérový přístup.
Stavba se člení na tyto stavební objekty:
SO 501 – Domovní rozvod plynu
SO 701 – Komunitní centrum
SO 801a – Komunikace a zpevněné plochy, prvky drobné architektury
SO 801b – Oplocení
SO 802a – Demolice stávajícího objektu
SO 802b - Kácení
Projektová dokumentace je přílohou č. 1 zadávací dokumentace. Soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr je přílohou č. 2 zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    06.03.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.03.2020