Veřená zakázka

Komunikační strategie OP Rybářství 2021–2027

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Projekty a studie
CPV kódy:
71241000-9 - Studie proveditelnosti, poradenství, analýza
Popis:

Předmětem veřejné zakázky rozdělené na dvě části je vypracování Komunikační strategie se zaměřením na zvýšení informovanosti spotřebitelů o prospěšnosti konzumace sladkovodních ryb a environmentálních přínosech akvakultury, a vypracování Komunikační/informační strategie zaměřené na zajištění informovanosti potenciálních žadatelů/žadatelů a příjemců o OP Rybářství 2021–2027.
První část zakázky definuje a detailně nastaví možnosti, jak spotřebitele informovat o prospěšnosti konzumace sladkovodních ryb a výrobků z nich a environmentálních přínosech akvakultury. Díky strategii budou provedeny analýzy cílových skupin a konkrétních komunikačních aktivit. Bude sloužit jak přímo potřebám MZe, které je realizátorem komunikačních a informačních aktivit, tak i podnikům akvakultury a zpracovatelům, jako zdroj informací pro nastavení vlastních komunikačních aktivit.
Druhá část zakázky bude Komunikační/informační strategie zaměřená na zajištění informovanosti potenciálních žadatelů, žadatelů a příjemců o možnostech podpor v rámci OP Rybářství 2021–2027, jejímž cílem jsou aktivity zaměřené na propagaci samotného Operačního programu Rybářství 2021–2027 o možnostech podpory.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.11.2021