Veřená zakázka

Kompresorová stanice s generátorem kyslíku v objektu Interny v Novém Bydžově

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45110000-1 - Demolice a zemní práce,
45300000-0 - Stavební montážní práce
Popis:

Řešené prostory se nacházejí v severním křídle budovy. Stavební úpravy nemají vliv na vzhled objektu. Řešený prostor v současné době slouží jako strojovna UT, část prostoru bude vyčleněna jako místnost pro generátor kyslíku.
Budou provedeny úpravy suterénních prostor k vytvoření místnosti pro generátor kyslíku – objekt interny se nachází v areálu nemocnice v Novém Bydžově. V rámci úprav budou provedeny práce stavební, dodávka a montáž vzduchotechniky, zdravotně technické instalace, měření a regulace, silnoproudá elektroinstalace, dodávka a montáž zdroje stlačeného vzduchu a rozvody medicinálních plynů.
Práce budou realizovány dle projektové dokumentace „Interna Nový Bydžov – požárně bezpečnostní řešení, úpravy objektu II v areálu Nemocnice Nový Bydžov ul. Jana Maláta – Kompresorová stanice s generátorem kyslíku“ - Dokumentace změny stavby před dokončením (ZSPD) zpracovaná ATELIER H1 & ATELIER HÁJEK s.r.o., Jižní 870/2, 500 03 Hradec Králové, IČ: 647 92 374 v 10/2021 pod zakázkovým číslem: 29-H-2021. Rozsah prací je současně vymezen výkazem výměr.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.05.2022