Veřená zakázka

Kompostárna bioodpadu Police

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Auto-moto, doprava
Auto-moto, doprava ->  Dopravní prostředky Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Dopravní prostředky ->  Zemědělské
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
16000000-5 - Zemědělské stroje,
16700000-2 - Traktory,
38412000-6 - Teploměry,
39234000-1 - Kompostovače
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je pořízení techniky (vybavení) pro kompostárnu. Tato kompostárna bude pro zpracování bioodpadu využívat moderní systém kompostování ve vacích. Technologie kompostování do vaků je technologií, kdy se biologicky rozložitelné odpady nejprve nadrtí a zpracuje v homogenní hmotu, která je spolu s provzdušňovací hadicí následně vtláčena do jednorázových vaků.
Vaky jsou poté na obou stranách uzavřeny, na několika místech jsou otvory pro diagnostiku teploty a vlhkosti, vystupující provzdušňovací hadice se napojí na ventilační soustavu. Do horní části vaku se umístí termostatický tyčový teploměr s vlhkoměrem, který přenáší signál k elektronice ventilátoru. Řízený tok vzduchu uvnitř vaku tvoří optimální aerobní podmínky ke vzniku kompostu, který je hotov po max. 12 – 15 týdnech. Poté se vak rozřízne a materiál se proseje prosévací lopatou, kdy nadsítná frakce se vrací zpět do procesu.

Jedná se o následující techniku (vybavení):

1) traktor s čelním nakladačem
2) kompostovací systém
3) prosévací lopata
4) monitorovací technika

Požadovaná specifikace předmětu veřejné zakázky je stanovena v technické specifikaci předmětu veřejné zakázky, která je přílohou č. 4 této zadávací dokumentace.

Součástí dodávky je i instalace (pokud je třeba), vyzkoušení a uvedení do provozu včetně zaškolení obsluhy a doprava na místo určení – sídlo objednatele.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.07.2015
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.09.2015