Veřená zakázka

Komplexní úklidové služby pro ÚEM s náhradním plněním

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklid
Správa a údržba, úklid ->  Úklid
CPV kódy:
90910000-9 - Úklidové služby,
90911300-9 - Čištění oken,
90919200-4 - Úklid kanceláří,
98341130-5 - Úklidové práce
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění provádění komplexních úklidových služeb (tj. pravidelného a nepravidelného (mimořádného) úklidu) v objektu sídla zadavatele v areálu Akademie věd ČR v Praze 4.

Provádění nepravidelného (mimořádného) úklidu bude prováděno na základě objednávky zadavatele. Nepravidelný (mimořádný) úklid bude proveden vždy na vyžádání v rozsahu, který určí zadavatel podle svých momentálních potřeb.

Dodavatel bude provádět úklidové práce za použití vlastních úklidových prostředků, technického vybavení (např. vysavač) a materiálu, a to včetně poskytnutí čisticích a dezinfekčních prostředků a ochranných pomůcek používaných dodavatelem při provádění předmětu veřejné zakázky.

Zadavatel v rámci plnění předmětu veřejné zakázky bude dodávat hygienický materiál (toaletní papír, papírové ručníky, tekuté mýdlo, WC závěsný deodorant apod.), který dodavatel bude průběžně doplňovat na místo určení dle požadavků zadavatele.

Bližší specifikace, rozsah a četnost předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 4 (Specifikace úklidových služeb), č. 5 a), b, a c) (Cenová nabídka) a Příloze č. 6 (Návrh smlouvy) Výzvy k podání nabídek.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    02.11.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.11.2021