Veřená zakázka

Komplexní pojištění majetku, odpovědnosti za škodu a elektroniky 2022 - 25

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Finance, pojištění
CPV kódy:
66510000-8 - Pojištění
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je pojištění majetku, odpovědnosti a elektroniky.

Pro každou sekci pojištění (majetek, odpovědnost a elektronika) předloží uchazeč samostatný návrh smlouvy (celkem tedy v nabídce budou 3 návrhy smluv; nedodržení této podmínky je důvodem k vyloučení).
Uchazeč je povinen nabídnout pojištění jako jeden celek, nikoli jen dílčí plnění.

Zadavatel uzavře všechny 3 (tři) smlouvy s jedním uchazečem, který vzešel z hodnocení jako ekonomicky nejvýhodnější.

Univerzita Hradec Králové (dále jen UHK) je vysokou školou univerzitního typu. Jejím posláním je vzdělávání v oblastech podle akreditovaných bakalářských, magisterských a doktorských studijních programů či oblastí vzdělávání. UHK organizuje rovněž celoživotní vzdělávání, orientované zájmově i na výkon povolání, zejména pro potřeby regionu. Posláním UHK jako výzkumné organizace je provádět nezávisle základní výzkum, aplikovaný a smluvní výzkum nebo experimentální vývoj a veřejně šířit výsledky těchto činností formou výuky, publikací nebo jiného transferu znalostí, čímž je rovněž naplňována její třetí role. Na UHK je taktéž rozvíjena umělecká tvůrčí činnost.

Další charakteristika zadavatele, zejm. specifikace budov a v nich umístěných movitých věcí hmotných je uvedena v přílohách této Výzvy (č. 01, 01A, 01B). Informace o škodních událostech zadavatele jsou uvedeny v příloze č. 02 Výzvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.02.2022