Veřená zakázka

Komplexní monitorovací systém životních funkcí pro Oblastní nemocnici Náchod“

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Zdravotnictví, sociální služby
CPV kódy:
33100000-1 - Zdravotnické přístroje,
33195000-3 - Systémy pro kontrolu pacientů
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu komplexního monitorovacího systému životních funkcí pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. 2 o poskytování servisních služeb uzavřené se zadavatelem – ONN.
Jedná se celkem o 79 ks monitorů vitálních funkcí různých specifikací, monitorovací systém, 11 ks monitorovacích centrál, a také telemetrický systém s 8 ks telemetrických jednotek.
Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky s požadovanými minimálními technickými parametry je uvedena v Příloze č. 1 zadávací dokumentace – a) Technická specifikace, b) Počty a umístění monitorů, c) Umístění v půdorysech, d) Seznam příslušenství, která je pro plnění předmětu této veřejné zakázky závazná.
Předmět dodávky dle přílohy č. 1 je dále podrobně specifikován přílohou č. 2 zadávacích podmínek – návrh kupní smlouvy.
Pozáruční servis je dále podrobně specifikován přílohou č. 3 zadávacích podmínek – návrh smlouvy o poskytování servisních služeb.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    18.12.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.01.2020