Veřená zakázka

Komplex přístrojů pro měření vibrací, hluku, modální analýzy a akustických měření strojů a zařízení

Číslo ve věstníku:
484766
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Plzeňský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
38300000-8 - Měřicí přístroje,
38430000-8 - Snímací a analytické aparáty,
38434300-9 - Zařízení pro měření hluku,
38434400-0 - Analyzátory vibrací,
38500000-0 - Kontrolní a zkušební přístroje
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka Komplexu přístrojů pro měření vibrací, hluku, modální analýzy a akustických měření strojů včetně příslušenství (dále jen Zařízení). Zařízení musí být určeno pro komplexní zjišťování dynamických a akustických měření strojů nebo jejich částí. Cílem je komplexní měření a analýza provozních stavů a zatěžování nezbytná k naplnění jednoho z cílů projektu. Zařízení bude sloužit k naplnění cílů projektu v oblasti výzkumu a vývoje a k aplikaci takto získaných poznatků do další činnosti.
Zařízení a veškeré příslušenství včetně měřícího a vyhodnocovacího software musí být nové, plně funkční a musí umožňovat využití dle technické specifikace. Nedílnou součástí plnění veřejné zakázky je dodávka a prvotní uvedení do provozu včetně zaškolení obsluhy přímo na dodaném Zařízení.
Zadavatel pro vyloučení jakýchkoliv pochybností uvádí, že předmět dodávky musí být dodán se SW licencemi pro výukové i komerční účely.

Technické podmínky Zařízení uvedené v zadávací dokumentaci jsou uvedeny jako minimální požadavky, které musí Zařízení splňovat. V případě, že uchazeč nabídne Zařízení, které nebude odpovídat níže uvedeným technickým podmínkám nebo nebude obsahovat všechny popsané součásti uvedené v zadávací dokumentaci, bude ze zadávacího řízení vyloučen na základě nesplnění zadávacích podmínek stanovených Zadavatelem v zadávacím řízení.
Součástí nabídky uchazeče musí být Příloha č. 1 Závazného návrhu kupní smlouvy - parametry dodávaného Zboží.

Bližší informace a podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci, která bude jako celek uveřejněna na profilu zadavatele, ode dne zveřejnění oznámení o zahájení zadávacího řízení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    09.05.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.06.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    30.06.2014