Veřená zakázka

Kompletní projektová dokumentace k vybudování mateřské školy Malenovice

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické službyStavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71200000-0 - Architektonické a související služby,
71246000-4 - Určování a sestavování výkazu výměr pro stavbu,
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem zakázky je pořízení projektové dokumentace, vč. studie proveditelnosti, položkového rozpočtu a dalších podkladů, potřebných k žádosti o stavební povolení. Předmětem projektové dokumentace bude rekonstrukce/přestavba části stávajícího objektu č.p. 85, na max. dvě oddělení mateřské školy (každé oddělení bude pro max. 24 dětí). Dílo bude členěno do 6 etap:
1. etapa – Zaměření a zpracování dokumentace skutečného (stávajícího) stavu.
Předmětem této části díla bude geodetické polohopisné a výškopisné a stavební zaměření místa stavby a dotčených navazujících venkovních ploch sousedních pozemků včetně zajištění vyjádření existence stávajících sítí technické infrastruktury u jejich správců.
2. etapa - Studie:
Předmětem bude:
a.) Studie a návrh půdorysu dispozičního řešení vnitřního rozvržení místností v nové mateřské školce.
b.) Studie a návrh situace venkovního rozvržení budoucích ploch pro zahradu školky, přístupových tras, parkování, zásobování apod.
c.) Textová část studie a popis potřebných prací, zhodnocení stavebního stavu budovy a vhodnosti přestavby
d.) Rozpočtová část - orientační kvalifikovaný odhad budoucích rozpočtových nákladů.
3. etapa - Průzkumy
Předmětem této části díla budou veškeré průzkumy a posudky potřebné pro zpracování jednotlivých částí díla. Podle povahy a rozsahu řešené stavby se bude jednat zejména o tyto průzkumy:
• Stavebně-technický průzkum k ověření stávajícího stavu a skladeb všech potřebných nosných konstrukcí, součástí průzkumu bude stanovení míry poškození a napadení stávajících konstrukcí biologickými činiteli, vlhkosti konstrukcí a z pohledu zjištění výskytu azbestu.
• Odborný posudek zpracovaný v souladu s „Metodikou posuzování staveb z hlediska výskytu obecně a zvláště chráněných synantropních druhů živočichů“ odborně způsobilou osobou, posuzující výskyt živočichů na rekonstruovaném objektu.
• Inženýrsko-geologický a hydrogeologický průzkum,
• Radonový průzkum.
V rámci průzkumů budou mimo jiných provedeny destruktivní sondy do stávajících konstrukcí za účelem zjištění skutečného stavu a případné další posudky a průzkumy nutné pro další projekční práce.
4. etapa - Oznámení ve smyslu zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů.
Oznámení bude zpracováno v souladu s požadavky zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů ve znění pozdějších předpisů.
5. etapa - Dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení včetně bouracích prací („DUR + DSP+DBP“)
Tato projektová dokumentace bude obsahovat veškeré náležitosti stanovené stavebním zákonem.
6. etapa - Projektová dokumentace pro provádění stavby („DPS“)
Tato projektová dokumentace stavby bude obsahovat veškeré náležitosti stanovené stavebním zákonem a souvisejícími předpisy, zejména vyhláškou č. 499/2006 Sb. Dále bude obsahovat kompletní dokladovou část obsahující veškerá vyjádření a rozhodnutí příslušných orgánů a organizací pověřených výkonem státní správy a ostatních účastníků správních řízení včetně správců inženýrských sítí (tras technické infrastruktury).
• Projektová dokumentace stavby bude zpracována do podrobností nezbytných pro zpracování nabídky pro realizaci stavby dle § 89 až § 95 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a v rozsahu a struktuře dle vyhlášky č. 169/2016 Sb., o stanovení rozsahu dokumentace veřejné zakázky na stavební práce a soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr.
• Projektová dokumentace stavby bude obsahovat dokumentaci stavebních a inženýrských objektů, a provozních souborů, a dále soupis prací včetně soupisu vedlejších a ostatních nákladů v členění dle DPS.
• Dále bude obsahovat oceněný soupis prací včetně vedlejších a ostatních nákladů ve stejném členění jako soupis prací. Technické podmínky uvedené v projektové dokumentaci nebudou stanoveny tak, aby určitým dodavatelům bezdůvodně přímo nebo nepřímo zaručovaly konkurenční výhodu nebo vytvářely bezdůvodné překážky hospodářské soutěže. Soupis prací a technické podmínky budou zpracovány ve všech vyhotoveních projektové dokumentace rovněž v elektronické podobě.
• Technické podmínky stavby budou v souladu s předpisy a normami České republiky a Evropských společenství v oblasti výstavby a stavebnictví.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    21.12.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.01.2023

Další podobné zakázky:

Název zakázky
Dostavba Základní školy a Gymnázia Trojská – projektová dokumentace, inženýrská činnost, autorský dozor place Hlavní město Praha
Dostavba Základní školy a Gymnázia Trojská – projektová dokumentace, inženýrská činnost, autorský dozor place Hlavní město Praha
Předběžná tržní konzultace - „MŠ V BYTOVKÁCH – PROVÁDĚNÍ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE V MODELU BIM place Hlavní město Praha
MŠ v Bytovkách – provádění projektové dokumentace v modelu BIM place Hlavní město Praha
UK2LF - Projektová dokumentace na MFB place Celá Česká republika
Zpracování projektové dokumentace včetně inženýrské činnosti - Odkanalizování obce Samotišky place Olomoucký kraj
Zpracování projektové dokumentace včetně inženýrské činnosti - Odkanalizování obce Samotišky place Olomoucký kraj
Zpracování projektové dokumentace na zhotovení stavby „Novostavba budovy školy SŠŽ Sokolov na p. p. č. 386/1, k. ú. Sokolov“ včetně inženýrské činnosti a výkonu autorského dozoru place Celá Česká republika
Projektová dokumentace pro společné povolení, projektová dokumentace pro provádění stavby vč. rozpočtu, inženýrská činnost - nástavba a stavební úpravy objektu Sokolovská č.p. 967, Dobřany place Hlavní město Praha
Domov pro seniory v Perninku, zhotovení projektové dokumentace, výkon inženýrské činnosti a autorského dozoru projektanta place Celá Česká republika