Veřená zakázka

Kompletní pasport veřejného osvětlení města Kolína - podzemní i nadzemní část

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Projekty a studie
CPV kódy:
71241000-9 - Studie proveditelnosti, poradenství, analýza
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je vypracování kompletního pasportu veřejného osvětlení města Kolína (dále jen „pasport veřejného osvětlení“) - podzemní i nadzemní část (v souladu s ustanovením § 185 odst. 2 zákona č.183/2006 Sb., o územní plánování a stavebním řádu (dále jen „stavební zákon“) polohopisné údaje situace v souřadnicovém systému Jednotné trigonometrické sítě katastrální ve tvaru vhodném k provozování v programu GIS-MISYS), který bude proveden uvnitř správního území města a ostatních územních celků podléhajících provozu a údržbě venkovního osvětlení zadavatele v katastrálním území Kolín, Sendražice u Kolína, Štítary u Kolína a Zibohlavy.

Pasport veřejného osvětlení bude zpracován na základě kontroly fyzického stavu jednotlivých přípojných míst a světelných míst v součinnosti se správcem VO a městem Kolín a dodaných mapových podkladů, datových údajů o silničním zatřídění komunikací a údajů o odběrných místech soustavy VO. Jednotlivá světelná místa a přípojná místa budou zaměřena pomocí souřadnic GPS a přenesena do mapové části pasportu veřejného osvětlení s odchylkou ± 0,5 m.
Pasport veřejného osvětlení bude proveden v souladu s ustanovením § 185 odst. 2 stavebního zákona (polohopisné údaje situace v souřadnicovém systému Jednotné trigonometrické katastrální sítě), ve tvaru vhodném k provozování v programech pro GIS-MISYS.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.03.2021