Veřená zakázka

Knihovna Hrádek nad Nisou (opakované zadání)

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Materiál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
45111000-8 - Demolice, příprava staveniště a odklizovací práce,
45212330-8 - Výstavba knihoven,
45233160-8 - Chodníky a jiné zpevněné povrchy,
45342000-6 - Instalace a montáž oplocení
Popis:

SO 701 – Knihovna
Jedná se o třípodlažní objekt na lichoběžníkovém půdoryse o rozměrech cca 11,1 m x 10,0 resp. 12,7 m. Výška objektu v hřebeni je cca 11,1 m. Budova je založena na železobetonových základových pasech a železobetonové základové desce. Nosné stěny objektu jsou navrženy jako železobetonové monolitické. Schodiště je dvouramenné, schodišťové desky jsou železobetonové prefabrikované. Stropní desky a střešní deska jsou také železobetonové monolitické. Střecha je navržena jako sedlová se sklonem 12°. Západní fasáda objektu je řešena z ostře pálených cihel kladených mezi vodorovné plechy (možno použití recyklovaných cihel z původního objektu). Cihly jsou kladeny na stojato na ocelovou pásovinu, kotvenou do špalet otvorů. Zbytek fasády je řešen z nahrubo strhávané probarvené omítky břízolitového typu. Podrobně je objekt popsán v samostatné technické zprávě D1.1.1.

SO 801 – Terénní úpravy, oplocení
Předmětem stavebního objektu SO 801 je zejména doplnění oplocení mezi novým objektem a stávající hřbitovní zdí a doplnění oplocení po zbourané stávající cihelné zdi nahrazující dnes plot mezi vnitřním dvorem a sousedním pozemkem. Nové oplocení bude z hoblovaných modřínových prken šířky 150 mm a výšky cca 2000 mm kladených na svislo. Základové konstrukce budou z monolitického betonového pasu s podezdívkou z betonových prolévaných tvarovek. Ocelové sloupky budou z jäckel profilů. Podrobně je oplocení popsáno v samostatné části PD - D3.
V bezprostřední blízkosti výstavby objektu SO 701 se dnes ve vnitřním dvoře nachází parková zeleň. Tato bude po dobu výstavby dočasně přesazena a po dokončení stavebních prací bude vrácena na původní místo. Plocha bude také nově zamulčována. Dotčená plocha je velikosti cca 10,0 m².
Výstavbou objektu bude dotčena travnatá plocha na sousedním pozemku 6/1 (výkopové práce kolem objektu). Po dokončení stavebních prací bude tato plocha urovnána, ohumusována a zatravněna. Dotčená plocha je velikosti cca 45,5 m².

SO 802 – Demolice
Jedná se o demolici stávajícího objektu bývalé pekárny. Objekt je půdorysných rozměrů o velikosti cca 10,8 x 9,5 m. Objekt je dvoupodlažní, v současnosti je stropní konstrukce již zdemolována a zůstaly pouze nosné I. profily. Budova je zděná, stěnový podélně nosný systém. Stěny jsou tloušťky 150 - 450 mm vyzdívané z plných cihel na maltu vápenocementovou MVC 10. Svislé zdivo je provázáno žb věnci. Objekt zastřešen dřevěnými vazníky, na které jsou příčně kladeny dřevěnými krokve s bedněním. Střešní krytina je z eternitových šablon obsahujících azbest. Podrobně je SO 802 zpracován v samostatné části projektové dokumentace - D4.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.11.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.12.2017