Veřená zakázka

Kluziště včetně zázemí ve sportovním areálu Širůch ve Starém Městě

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45212200-8 - Stavební úpravy sportovních zařízení,
45212211-8 - Výstavba kluzišť,
45212220-4 - Výstavba víceúčelových sportovních zařízení
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je revitalizace sportovního areálu Širůch ve Starém Městě.

V rámci letního provozu bude objekt sociálního zázemí areálu sloužit zejména pro uživatele tenisových kurtů. V rámci zimního provozu bude sloužit pro uživatele ledové plochy. Sociální zázemí bude obsahovat bufet s občerstvením, šatny pro sportovce, hygienické zázemí, pokladnu a sklady. V podstatě dojde k nahrazení stávajícího zastaralého zařízení za moderní. Kolem zázemí bude možnost venkovního posezení a je zde navrženo i malé dětské hřiště. Část betonové plochy zimního kluziště (v létě betonový povrch) bude v létě vymezena pro sportovní aktivity, jako např. jízda na kolečkových bruslích. Zbytek bude vybaven stoly a lavicemi a ponechán pro účely posezení návštěvníků občerstvení.

Během zimního provozu bude betonová plocha sloužit pro rekreační sporty na ledě. Pro tyto účely bude v provozu pokladna, zimní šatna a půjčovna bruslí. V zimním období budou povrchy kolem ledové plochy a podlaha v zázemí pokryty pryžovým kobercem, umožňujícím chůzi na bruslích. Technické zázemí kluziště obsahuje garáž pro rolbu na úpravu ledu, prostor pro rozvaděče areálu, ohřívač teplé vody pro provoz rolby a chladicí agregát. Samotný prostor kluziště je vybaven venkovním osvětlením, vhodným pro osvětlení sportovišť s několika stupni intenzity osvětlení, zvlášť pro rekreační bruslení a zvlášť pro hokej.
Součástí předmětu plnění jsou i stavební úpravy sportovní haly, s ohledem na zvýšené požadavky na protipožární odolnost konstrukcí, sestávající z výměny oken, dveří a části zateplení.
Součástí revitalizace areálu je i doplnění nezbytné technické infrastruktury, nová výsadba zeleně, nové zpevněné plochy, opěrná zídka a schodiště.
Podrobný a přesný popis předmětu plnění veřejné zakázky je uveden v příloze č. 1 ZD – projektová dokumentace a soupis prací, viz odstavec 6.1 ZD.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    28.06.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.07.2022