Veřená zakázka

Kanál Krhovice - Hevlín, Náhon N2 – měření PD

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace v rozsahu pro provedení stavby na kompletní dodávku a montáž měřícího zařízení (ultrazvukového průtokoměru) s dálkovým přenosem měřených dat na dispečink Povodí Moravy, s.p. v profilu koryta Náhonu N2 na HZZ Kanál Krhovice – Hevlín. Měřící zařízení může vykazovat povolenou odchylku max do 10%. Zpracována projektová dokumentace bude včetně inženýrské činnosti a autorského dozoru při realizaci. Práce budou provedeny na jednom objektu stavby vodního díla – hlavního závlahového zařízení (HZZ). Vypracováním PD bude řešeno zabezpečení měření odběru povrchových vod na HZZ Kanál Krhovice - Hevlín a jeho přenos na dispečink Povodí Moravy, s.p. v Brně, dle požadavku Ministerstva zemědělství ČR.
Součástí zadání vypracování projektové dokumentace je také provádění autorského dozoru, který bude prováděn formou kontrolní činnosti projektanta.
Podrobná specifikace předmětu plnění, způsob a podmínky provedení prací jsou uvedeny v přiložené zadávací dokumentaci (příloha č. 4).
Práce budou provedeny v souladu se zadávací dokumentací.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.07.2021