Veřená zakázka

Kácení a ořezy dřevin 2023 – Středisko Nový Jičín

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Správa a údržba, úklid
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
77211400-6 - Kácení stromů
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na provádění kácení a ořezu dřevin podél silnic II. a III. tříd v Moravskoslezském kraji, které jsou ve správě střediska Nový Jičín. Celkem se jedná kácení 28 ks dřevin a ořezy 39 ks dřevin (dle specifikace uvedené v příloze č. 4 této zadávací dokumentace).
Místem plnění jsou silnice II. a III. tříd v Moravskoslezském kraji ve správě střediska Nový Jičín. Před zahájením jednotlivých prací na základě objednávky zadavatele, bude provedena prohlídka příslušného úseku a provedeno vymezení odstraňovaných porostů. Součástí předmětu zakázky je likvidace (vč. odvozu a případné uložení na skládku – tj. součástí ceny je také skládkovné) odstraňovaného porostu a odfrézování pařezů po kácení (5 cm pod niveletu povrchu a zahrnutí zeminou). Místo kácení a ořezu bude zhotovitelem vyčištěno a uklizeno. Součástí nabídkové ceny budou také náklady na veškerou techniku využitou v rámci provádění kácení a ořezů dřevin.
V rámci předmětu veřejné zakázky bude hodnocena také nabídka uchazeče na odkoupení vytěžené dřevní hmoty. Zadavatel stanovuje minimální cenu za odkoupení měkkého dřeva ve výši 600 Kč bez DPH/m3, středně tvrdého a tvrdého dřeva ve výši 700 Kč/m3. Tato nabídková cena je závazná po celou dobu plnění. Kritéria hodnocení jsou podrobně uvedena v části XI. této zadávací dokumentace. Doba realizace je stanovena na období leden 2023 – březen 2023, za podmínek dodržení arboristických standardů SPPK A 02 005 Kácení stromů a souvisejících právních předpisů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    21.12.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.01.2023