Veřená zakázka

JK Nástroje - Transformace společnosti v Průmyslu 4.0 – technologie

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
33141641-5 - Sondy,
35710000-4 - Velicí, řídicí, komunikační a počítačové systémy,
38510000-3 - Mikroskopy,
42000000-6 - Průmyslové stroje,
42612000-9 - Obráběcí centra,
48900000-7 - Různé balíky programů a počítačové systémy
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka technologického vybavení pro proces digitální transformace a zajištění konektivity, její infrastruktury a propojenosti pořizovaných technologií v rámci projektu „JK Nástroje - Transformace společnosti v Průmyslu 4.0“, a sice tak, jak je vymezeno dále:
1) SW pro digitální sběr a distribuci dat v komplexním propojení s ERP systémem včetně 36 ks obslužných terminálů pro CNC stroje 2) 17 ks Automatické korekce do strojů s řídícím systémem Heidenhain , 3) 1 ks Měřicí zařízení – teleskopický lineární snímač, 4) 1 ks Tryskací zařízení, 5) 1 ks CNC vertikální frézovací centrum s plnicím zařízením, 6) 1 ks Omílací zařízení, 7) 6 ks Kompaktní dotyková sonda , 8) 1 ks Vibrační omílací zařízení 200 l , 9) 1 ks Vibrační omílací zařízení 400 l, 10) Laserový mikroskop. Cílem projektu je transformace společnosti v souladu s trendy Průmyslu 4.0, díky pořízení nových technologií a propojení pořizovaných a stávajících technologií informačním systémem a jeho dalšími moduly integrující podnikové činnosti. Z tohoto důvodu zadavatel požaduje jak dodávku, zprovoznění a instalaci částí zakázky, tak i jejich propojení se stávajícími stroji a IT systémy v provozovně zadavatele.

Dodávka bude zahrnovat předmětný software (aplikaci pro sběr a distribuci dat), a to včetně potřebných licencí pro každé dotčené zařízení, analýzy firemních procesů, implementace (obsahem bude zejména příprava a plánování projektu, instalace SW, základní nastavení systému, úprava transakcí a výstupů, simulace činností pro sběr a distribuci dat, kontrolní dohled při spuštění atd.) a testování k zajištění obvyklé funkcionality všech prvků v místě realizace zakázky. Dodávka programové automatické korekce do strojů (s řídícím systémem Heidenhain) bude realizována s cílem navazujícího napojení strojů na SW pro sběr a distribuci dat.

Dále dodávka bude zahrnovat specifikované technologické řešení včetně hmotného příslušenství, dopravu na místo realizace zakázky, instalaci a zprovoznění tamtéž. Tam, kde je odkazováno na konkrétní předmět, nevede toto ke zvýhodnění určitých výrobků nebo dodavatelů, nebo naopak jejich vyloučení. Přesto, poptávané plnění musí být kompatibilní se stávajícími systémy zadavatele. Tato skutečnost vychází z požadavku zadavatele, že tam, kde by bylo nabízené plnění nekompatibilní s již používanými zařízeními či systémy, by jeho přizpůsobení provozu zadavatele působilo mimořádné obtíže.

Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídky, ovšem připouští dílčí plnění předmětu zakázky.

Zadavatel upozorňuje, že se nejedná o zadávací řízení dle Zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dle § 2 e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly. Nabídky podávejte v českém nebo slovenském jazyce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.11.2019