Veřená zakázka

JIVINA, CHODNÍK PODÉL SILNICE II/117

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45233160-8 - Chodníky a jiné zpevněné povrchy
Popis:

Předmětem zakázky je realizace novostavby chodníku, osazení nové čekárny, úprava stykové křižovatky v ZÚ a KÚ, realizace novostavby přípojek uličních vpustí vč. osazení uličních vpustí a jedné horské vpusti. Součástí PD je dále navrženo úprava trvalého dopravního značení. Úprava dalších zpevněných ploch za chodníkem (sjezdu na účelovou komunikaci v km 0,109 13) bude provedena v nutném rozsahu.

Místo stavby se nachází podél silnice II / 117 v obci Jivina, okr. Beroun ve Středočeském kraji. Chodník bude umístěn ve stávající krajnici popř. v nezpevněném stávajícím odvodňovacím příkopu a ve stávající zeleni. Celková délka chodníku po vnitřní hraně (chodníková obruba š. 15cm) bude 286,80m, délka nástupiště AZ bude 15m, délka obruby podél AZ je 48,88m (délka zastávky je započítána s vyřazovacím pruhem (23,85m, nástupní hranou 15m a s délkou zařazovacího pruhu v dl. 10,03m). Chodník bude vybaven oddělující obrubou s převýšením 12cm v hraně s vozovkou sil. II/117 ve styku s nezpevněným terénem bude chodník upnut do sadové obruby s převýšením 6cm.
V místě navrženého chodníku je ve stávajícím stavu nezpevněný odvodňovací příkop popř. ve velmi malé šířce nezpevněná krajnice vozovky. Šířka vozovky je proměnná od 5,50m do 6,00m. osvětlení dané části úseku sil. II/117 v obci Jivina je tvořeno několika osvětlovacími body VO umístěnými na stožárech nadzemního vedení el kabelů.
Ve staničení cca km 0.058 je stará monolitická popř. zděná kanalizační šachta. Dále ve staničení cca km 0,109 je vjezd na sousední nemovitost, kde se setkává dešťová kanalizační trouba ve směru od sousední nemovitosti s odvodňovacím rigolem silnice a s propustkem pod příjezdovou cestou. Od staničení cca km 0.205 je skalnaté podloží, vzhledem k tomuto podloží bude nutno zúžit chodník na 1.5m v nezbytně nutné délce max. 10 - 15m.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    17.01.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.02.2022