Veřená zakázka

Integrace parkovacího systému, Třebíč

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
38730000-1 - Parkovací hodiny
Popis:

Zbudování nového parkovacího systému trvalého charakteru na stávajících parkovištích na Komenského nám. a na ul. V. Nezvala v Třebíči.
Zbudování parkovacího systému na Komenského náměstí bude spočívat ve stavebních úpravách na příjezdové obousměrné komunikaci, kde bude nově vybudován ostrůvek a umístěn závorový systém s vjezdovou a výjezdovou závorou. Vjezdový terminál bude umístěn před vjezdovou závorou a řidiči vydá parkovací lístek. Výjezdový terminál bude sloužit ke kontrole zaplacení parkovného pomocí parkovacího lístku, případně bude možno na výjezdovém terminálu zaplatit parkování platební kartou. V prostoru parkoviště bude umístěn platební terminál, kde bude možné zaplatit parkovné mincemi nebo platební kartou.
Zbudování parkovacího systému na ul. V. Nezvala bude spočívat ve stavebních úpravách, kde na příjezdu bude umístěn vjezdový závorový systém. Zde bude umístěn vjezdový terminál, který vydá řidiči parkovací lístek. Na výjezdu bude umístěna výjezdová závora s terminálem, který bude sloužit ke kontrole zaplacení parkovného pomocí parkovacího lístku, případně bude možno na výjezdovém terminálu zaplatit parkování platební kartou. V prostoru parkoviště bude umístěn platební terminál, kde bude možné zaplatit parkovné mincemi nebo platební kartou.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.10.2022